Lifestyle

Pogledajte kako je bilo na "Back to school" vikendu u SC Stadion (video)

Pogledajte kako je bilo na "Back to school" vikendu u SC Stadion (video)

U subotu, tokom prvog dana manifestacije "Back to school", centralni hol Stadion šoping centra, pretvoren je u mini učionicu u kojoj su posetioci mogli da učestvuju u radionicama stranih jezika koje su organizovale "St.Nicolas School" i "Akademija Oxford", dekupaž radionici edukativnog centra "Artefakt", igri memorije koju je upriličio "Fakultet za primenjenimenadžment, konomiju i finansije" – MEF i da se upoznaju sa mentalnom aritmetikom škole "Malac genijalac".

Dečiji pisac Branko Stevanović predstavio je, uz zanimljive ostvrte i edukativne pošalice, svoju knjigu "Avanture Kraljevića Marka" a "Sportska Akademija Senjak", koja ima i akreditovanu predškolsku ustanovu "Kreativni zamak" i "Moj super raspust" na poligonu vodili su decu kroz osnove razvoja motorike i koordinacije uz zanimljive aktivnosti poput Bubble crasha, Air softa i postavljanja šatora. Poklone za neke od učesnika radionica pripremili su Lilly, Ars knjižara, Vulkan, Roda i Takko fashion.

Danas vas od 13 sati očekuje i druženje sa Svetlanom Preradović, uz knjigu "Princeza Kmeza" a u 17 sati nastup balerinica plesnog studia "Leonessa".

Pogledajte kako je bilo na "Back to school" vikendu!