Lifestyle

Rasplet sezone ovog vikenda na Superstar: TV Finale druge sezone serije „Državni službenik“

Nakon mesec dana emitovanja, druga sezona serije „Državni službenik“ ušla je u samo finale koje nas očekuje ovog vikenda, 14. i 15. novembra, od 21 čas na Superstar TV kanalu.

Rasplet sezone ovog vikenda na Superstar: TV Finale druge sezone serije „Državni službenik“

Iza nas su epizode pune akcije sa neočekivanim i dramatičnim obrtima, a nakon mesec dana došlo je vreme za neočekivani rasplet sezone kada će mnoge teške istine izaći na videlo.  

Reakcije gledalaca na drugu sezonu zaista su sjajne i dovoljno je reći da nakon svake epizode društvene mreže „gore“ od pozitivnih komentara poput onog da je „Državni službenik“ najbolja domaća serija u rangu sa mnogim svetskim produkcijama. Neverovatna popularnost sezone rezultat je veoma inteligentnog scenarija, vrhunske režije i sjajne glumačke ekipe koja publiku ostavlja prepunu utisaka, dopuštajući joj da verno upoznaje likove i stvara svoj sud o njima i njihovim postupcima.  

Promo

 

Pored već poznatih starih likova, jedan novi, Stefan, zadobio je posebnu pažnju i pohvale gledalaca. Ovog inteligentnog i lukavog negativca u seriji tumači niko drugi nego Nikola Rakočević, dobitnik priznanja za evropsku „Zvezdu u usponu“ na Berlin film festivalu 2014. godine. Isto priznanje je, nakon pet godina, osvojio i Milan Marić koji u seriji glumi glavnog lika Lazara, a koji je naklonost domaće publike osvojio još u prvoj sezoni. Činjenica da u ekipi imate dva glumca koji su u svojim generacijama uvršteni među deset najboljih mladih glumaca Evrope, zaista čini glumačku postavu serije „Državni službenik“ posebnom i daje izvesnu garanciju kvalitetu cele priče.

Promo

 

Pored njih, nemerljiv doprinos uspehu serije svojim talentom i vrhunskim glumačkim umećem dali su i Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Vaja Dujović, Milena Radulović, Aleksandar Berček, Petar Benčina i mnogi drugi. Zahvaljujući svima njima, likovi serije, pripadnici Službe, kao i oni koji rade protiv nje, postali su miljenici publike koja svakog vikenda ispred malih ekrana prati međusobne odnose i sudbine svojih junaka.

Promo

 

Nastavak ove akcione drame, u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, nadmašio je sva očekivanja i zato ne čudi što svi sa nestrpljenjem čekaju predstojeći vikend na Superstaru kada će u raspletu sezone saznati šta će se na kraju desiti sa situacijom u Službi, kao i sudbinama Lidije, Stefana, Lazara i njegove porodice.

Finale sezone mnoge će ostaviti bez teksta, ali ono svakako neće zadovoljiti apetite publike čiji se zahtevi za sledećom, trećom sezonom „Državnog Službenika“ već sada veoma glasno čuju.

 

Komentari (0)

Loading