Lifestyle

Bezbedan i revolucionaran način da sami izbelite zube

Na pomen savršenih zuba prva asocijacija koju imamo je njihova belina. Za ovaj tako važan faktor našeg osmeha ne mora biti zadužen stomatolog, niti potrebna poprilična svota novca.

Bezbedan i revolucionaran način da sami izbelite zube

Mogućnost da sami povratite prirodnu belinu zuba nudi ekskluzivna NANO dentalna kozmetika, od nedavno dostupna i u Srbiji. Svi NANO proizvodi su klinički dokazani i bez peroksida, što znači da ih možete koristiti svakodnevno, bez rizika od oštećenja zuba i desni.

Nastala u Velikoj Britaniji kao rezultat petogodišnjeg rada vrhunskih stručnjaka iz oblasti oralne nege, Nano dentalna kozmetika garantuje bezbednost, kvalitet i vidljive rezultate za relativno kratko vreme.

Član brojne Nano porodice je NANO VOLCANIC pasta za izbeljivanje zuba, na bazi aktivnog uglja i vulkanskih minerala.

Foto: WhiteWash Laboratories

 

Ova dva sastojka efikasno ali nežno poliraju zube i uklanjaju površinske mrlje nastale konzumiranjem obojene hrane i pića. Nisko abrazivna formula ne sadrži peroksid, parabene, alkohol niti bilo koji drugi sastojak koji bi oštetio zubnu gleđ i usnu sluzokožu.

Proizvod nije testiran na životinjama i potpuno je pogodan za vegane. Upotrebljava se lako, kao i standardna pasta za zube, dva puta dnevno,  kako bi se postigli najbolji rezultati. Savetuje se poštovanje preporuke stomatologa da pranje zuba traje 2 minuta.

Redovnom upotrebom NANO VOLCANIC paste za izbeljivanje postiže se posvetljivanje zuba, smanjenje plaka, osvežavanje daha i zaštita od karijesa. Po pristupačnoj ceni dobijate vrhunski dentalni tretman izbeljivanja zuba za do dve nijanse u sopstvenom domu!

Komentari (0)

Loading