Lifestyle

Besplatno skijanje na Sava Promenadi! Ski simulator ispred Galerije Belgrade

Ljubitelji skijanja ili oni koji žele da savladaju ovu veštinu, moći će to da učine i to bez odlaska iz grada.

Besplatno skijanje na Sava Promenadi! Ski simulator ispred Galerije Belgrade

Galerija Belgrade, najveći tržni centar u regionu, za svoje posetioce pripremila je pravo zimsko iznenađenje – ski simulator čije korišćenje je potpuno besplatno!

Smešten na samoj obali reke, na Sava Promenadi, ski simulator omogućava izvanredan doživljaj skijanja uz najlepši pogled na Savu. Svi zainteresovani mogu da uživaju u skijanju svakog dana, osim ponedeljka, od 12 do 17 časova. Za početnike ili one manje vešte na stazi, tu je instruktor kiji će vas uvesti u osnove ovog sporta, dok će iskusni skijaši uz pomoć profesionalaca savladati nove, napredne tehnike. 

Foto: Igor Petrović

 

Kako biste bili među onima koji će ove zime steći novu veštinu ili usavršiti svoje znanje, dovoljno je da preuzmete Galerija Belgrade mobilnu aplikaciju i postanete član programa lojalnosti „Moj Beograd“. Na ovaj način dobijate 15 minuta besplatnog skijanja svakog dana, a ukoliko ste već napredovali kroz nivoe programa, vreme skijanja se produžava. 

Foto: Igor Petrović

 

„Moj Beograd“ je program lojalnosti koji vam novac potrošen za kupovinu u Galeriji vraća u bodovima, a kada sakupite najmanje 25.000 bodova, naredni račun možete da umanjite za 500 dinara. Dovoljno je samo da uz pomoć Galerija Belgrade aplikacije skenirate račune, a svaki utrošen dinar pretvara se u jedan bod. Članovi programa prilikom svakog ulaska u Galeriju dobijaju nagradni kupon „Ogrebi i osvoji“, iza koga se kriju iznenađenja i popusti, a napredovanje kroz nivoe programa donosi mesečne nagrade i druge pogodnosti.

Ne propustite priliku za uživanje u Galeriji i u skijanju u srcu grada!

Komentari (0)

Loading