Lifestyle

Slatki pokloni za Dan zaljubljenih – pogledajte naše predloge

Šta pokloniti za Dan zaljubljenih je pitanje na koje mnogima od nas ovih dana nije lako da odgovorimo. Čuli smo da postoji jedno nepisano pravilo, naime svojoj lepšoj polovini, muškarci nikada ne bi trebalo da poklanjaju ništa što asocira na kuvanje, čišćenje, spremanje. Ali pravila su tu da bi se ponekad i prekršila, zar ne?

Slatki pokloni za Dan zaljubljenih – pogledajte naše predloge

Uostalom, čak i ako niste najveći ljubitelji Dana zaljubljenih, ne može se poreći da bi nam ove godine svima koristilo malo više ljubavi i nežnosti. I bez obzira da li tražite poklon za partnera koji je opsednut roštiljanjem, za prijateljicu koja uživa u šoljici divne kafe ili želite sebe da počastite novim dugo željenim sokovnikom ili blenderom, proverite predloge koje smo za vas pripremili. Pronašli smo ih na portalu Idealno.rs na kojem vas čeka mnogo sjajnih ideja za darivanje za Dan zaljubljenih.

Poznajemo mnoge žene koje bi sa oduševljenjem prihvatile novi komad bele tehnike, mali kućni aparat ili neki novi pribor za kuvanje kao poklon za Dan zaljubljenih. Cveće ionako brzo uvene, čokolada se prebrzo pojede, pa zašto ne biste pokušali s poklonom koji je ujedno praktičan i romantičan.

U paru možemo i da… kuvamo!

Iskreno ne znamo nikoga ko bi se bunio da ga dobije za Dan zaljubljenih, Božić, rođendan, godišnjicu…shvatili ste…KitchenAid mikser je apsolutno prihvatljiv poklon za bilo koju priliku. Naročito u ovoj neodoljivoj crvenoj nijansi.

promo idealno.rs

 

 

Ako uživate u zajedničkim filmskim večerima, ovaj retro aparat za kokice je super ideja kao poklon za Dan zaljubljenih jednako za njega i za nju. Dogovorite se za romantično veče kod kuće, i uživajte u zajedničkim trenucima.

 

promo idealno.rs

 

 

Slatki i zdravi napici za najdražu osobu na svetu

Zajednička jutra su posebnija uz šoljicu kremaste kafe pripremljene kod kuće. Vatreno crvene boje, ovaj Nespressov aparat za kafu je super izbor za Dan zaljubljenih. Verujemo da mu neće naći manu ni on ni ona.

promo idealno.rs

 

Ako ljubav vašeg života više voli da jutra započinje čašom zdravog soka, ovaj Hurom sokovnik je najbolji i najkvalitetniji uređaj koji možete da poklonite. Hladno ceđenje bilo kog voća i povrća rezultuje najfinijim i najzdravijim sokovima koje možete da zamislite.

promo idealno.rs

 

Neka veličina ne bude prepreka

Zašto se ograničiti samo na male kuhinjske aparate? Veliki poklon uglavnom donosi i veliku sreću, a ovih nekoliko predloga posebno ulazi u onu kategoriju praktičnog. Možda je ovaj Dan zaljubljenih vreme da poklonite komad bele tehnike, a da poklon ne bi bio baš predvidljivo beli, izaberite ga u boji ljubavi.

promo idealno.rs

 

 

promo idealno.rs

 

 

Neočekivano iznenađenje za nju, njega ili njih

Ako je jedan od onih obožavaoca roštiljanja s početka teksta, pokažite mu svu svoju ljubav jednim zgodnim i praktičnim roštiljem. A kako drugačije, nego vatreno crvenim. Neka vas oduševi svim svojim veštinama!

 

promo idealno.rs

 

Ko god uživa u kuvanju, a posebno pečenju kolača, uživa i u različitom završnom izgledu svoje najdraže poslastice. Ovaj kalup u obliku srca je sve što će vam trebati za ovaj Dan zaljubljenih. Za najdivniji čokoladni kolač, naravno.

promo idealno.rs

 

Treba li nam zaista posebna prilika za kupovinu još jedne igračke, poslastice, kreveca za omiljenog čupavca koji nas svakodnevno uveseljava? Naravno, da ne treba!. U prekrasnoj boji i savršenog kvaliteta, ovaj krevetac će obradovati vašeg četveronošca, a i vas sigurni smo, svaki put kada ga pogledate.

 

promo idealno.rs

 

Psssssst! Imaju i senzualnije poklone za parove

Ako vas ipak, iako nam je teško da u to poverujemo, nisu oduševili gornji predlozi, na Idealno.rs smo pronašli i malo odvažnije poklone s kojima možete da začinite ovogodišnji Dan zaljubljenih. Ponuda je ogromna, cene su pristupačne, a dostava diskretna. Začinite vezu i uživajte u ljubavi i senzualnosti.

Istražujući ove poklone za Dan zaljubljenih otkrili smo i Idealno mobilnu aplikaciju koja onlajn kupovinu čini još jednostavnijom, bržom i sigurnijom. Osim što je najbrži put za proveru cena u veb prodavnicama, može se proveriti i kako se menjala cena nekog proizvoda. Može da se postavi obaveštenje o sniženju, a proizvodi se mogu tražiti i glasovnim upravljanjem ili skeniranjem EAN koda, što je naročito praktično za upoređivanje kada kupujete u prodavnici.

Dostupna je za sve mobilne uređaje, a mi smo se već i sami uverili da je savršen asistent za isplativu, pametnu kupovinu.

Komentari (0)

Loading