Lifestyle

Mesečni horoskop za septembar

Mesečni horoskop za septembar donosi preokrete na ljubavnom i poslovnom planu.

Mesečni horoskop za septembar

blessing-ri/unsplash

Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za septembar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Privatna Arhiva

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

 

Pročitajte mesečni horoskop za septembar...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: energični ste I pravite korak napred kada je poslovanje u pitanju. Povedite računa o odnosu sa kolegama, dolazi do sukoba. Mogući prekidi ugovora

Ljubav: odnos sa partnerom j eu prvoj polovini meseca stabilan, ali druga polovinan septembra donosi varnice I  sukobe. Ako ste slobodni, zza vas se interesuju dve osobe. 

Zdravlje: stabilno je

 

Bik

dnevni horoskop

Posao: čitav mesec će doenti veliku dinamiku na ovom polju I mnogi pripadnici vašeg znaka će napraviti iskorak I napustiti zonu komfora u kojoj se sada nalaze. Podrška nadređenih.

Ljubav: ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan, uz povremeno mešanje drugih ljudi. Ako ste slobodni, zainteresovaćete se za jednu harizmatilnu osobu.

Zdravlje: popravite režim ishrane.

 

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za septembar, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: odličan period za razmenu informacija I sticanja novih znanja. posebno je prva polovina meseca povoljna za sklapanje novih dogovora. Finansije su stabilne.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, komunikacija sa parnterom je na zavidnom nivou a ukoliko ste još uvek slobodni, osoba iz neposredne blizine provokacijom pokušava privući vašu pažnju. 

Zdravlje: stabilno je.

 

Rak

dnevni horoskop

Posao: vreme je da napravite selekciju kada su vaši poslovni planivi u pitanju. Jedan deo I stih čete I realizovati u narednih mesec dana. U drugoj polovii meseca izbegavajte sukobe  s nadređenima.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, dolazi do rasprava sa partnerom, zbog vaše posvećenosti poslu. Pokažite malo pažnje. Ako ste slobodni, za vas se interesuje osoba koju upoznajete preko prijatelja.

Zdravlje: čuvajte se povreda

Lav

dnevni horoskop

Posao: suočavate se velikim troškovima, ali ćete se izvući iz stresne situacije. Druga polovina meseca donosi veliku mentalnu napetost I budite oprezni u komunikaciji  jer će se javiti doza agresije.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, fokusirani ste na finansije I na lična uverenja pa ćete malo zapostaviti voljenu osobu. ako ste slobodni, osoba koja nije iz vašeg mesta rođenja pokazuje interesovanje I čini prvi korak. 

Zdravlje: stabilno je.

 

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za septembar, pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao: prva polovina meseca je rezervisana za vaše lične afirmacije ali ćete isto tako biti nametljivi kada su vaši stavovi u pitanju. Druga polovina septembra donosi veliku motivaciuju za zaradu ali I troškove.

Ljubav: ako ste zauzeti, odnos sa partnerom je stabilan, a slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku za novo poznannstvo, na kraćem putu.

Zdravlje: moguće povrede.

Veliki mesečni horoskop za septembar donosi preokrete...

Vaga

dnevni horoskop

Posao: skloni ste da namećete svoje zamisli, posebno u drugoj polovini meseca, što vama inače nije svojstveno, pa ćete svojim ponašanjem iznenaditi okolinu. Ovo je ujedno mesec u kojem započinjete novu životnu faazu, koja donosi kvalitetne promene.

Ljubav: ako ste zauzeti, postoji doza harmonije u relaciji a li ste istovremeno raspoloženi za konflikte. Slobodne Vage će tokom sept4embra promeniti svoj emotivni status.

Zdravlje: osetljiv želudac.

 

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: radite na svojim planovima, željama I nadama, ali ćete tokom ovog meseca upasti u fazu koja je nešto napetija I javiće se strahovi, kao I nedostatak volje I motivacije. Finansije su ipak stabilne.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, partner je veoma fokusiran na posao, pa će vas malo zapostaviti. Imajte razumevanja. Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem možete promeniti emotivni status.

Zdravlje: nesanica I velika nervoza.

 

Strelac

dnevni horoskop

Posao: ovo je mesec u kojem ćete završiit sa zaostalim obavezama I okrenuti se novim projektima. Veliki broj pripadnika vašeg znaka se otvara nova poslovna prilika.

Ljubav: ukoliko ste  vezi ili u braku, voljena osoba je raspoložena za putovanje pa će ga I predložiti. Ako se organizujete, u tome ćete I uspeti. Slobodni Strelčevi ulaze u zanimljivu komunikaciju.

Zdravlje: u redu je.

 

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za septembar, pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: zabrinuti ste  za finansije ali posebno za vaše projekte, koje ste započeli u prethidnih nekoliko meseci. Neophodno je da budete strpljivi , jer će rezultati uskoro početi stizati.

Ljubav: zauzeti Jarčevi pokušavaju sačuvati odnos u kojem se nalaze, u smislu da ne žele opterećivati partnera svojim brigama. Ako ste slobodni, menjate svoje emotivni status. Ozbiljna osoba ulazi u vaš život.

Zdravlje: stabilno je.

 

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: stagnacija će trajati do kraja druge sedmice meseca, pa ćete se okrenuti novim planovima. Stižu pvoljne vesti na koje čekate mesecima.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba se bavi kvalitetom vašeg odnosa, međutim, pokušava I nametnuti svoja pravila, što će vama zasmetati. Ako ste slobodni, interesuete se za jednog od prijatelja.

Zdravlje: vitalni ste.

 

Ribe

dnevni horoskop

Posao: ostalo je još vrlo malo vremena da se pozabavite zaostalim obavezama I to ćete I učiniti tokom spetmebra. Ukoliko ste čekali na unapređenje, ono će sada I stići, a neke Ribe dobijajui dobru poslovnu ponudu.

Ljubav: ako ste  u vezi ili u braku, voljena osoba ima želju da promeni posao pa pita vas za savet. Slobodne Ribes u fokusirane isključivo na posao.

Zdravlje: u redu je.

 

Komentari (0)

Loading