Lifestyle

27 GODINA APSOLUTNOG LIDERSTVA U KREIRANJU TELEVIZIJSKOG PROGRAMA! Da li će rijaliti ili serijski program obeležiti novu sezonu na TV Pink?

Da li će rijaliti ili serijski program obeležiti novu sezonu na TV Pink?

27 GODINA APSOLUTNOG LIDERSTVA U KREIRANJU TELEVIZIJSKOG PROGRAMA! Da li će rijaliti ili serijski program obeležiti novu sezonu na TV Pink?

Nakon prethodne sezone, koja je bila najuspešnija do sada za TV Pink, čelni ljudi i produkcija počeli su sa pripremom nove televizijske sezone već u maju, postavivši nove ciljeve kako bi nadmašili prethodnu. Najgledanija komercijalna televizija je ovog septembra zvanično ušla u novu, 27. televizijsku sezonu, koja će kao okosnicu programa imati tri stuba: informativni, rijaliti i domaći serijski program, uz nezaobilazne zabavne emisije po kojima je TV Pink prepoznatljiva.

TV Pink već 27. godina prepoznaje potrebu građana da budu pravovremeno, tačno i objektivno informisani. Zbog toga je velika pažnja posvećena upravo informativnom programu. Milionski auditorijum sa teritorije cele Srbije, svih starosnih i socijalnih kategorija svoj dan pocinje uz "Novo jutro", koje je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. Pored dosadašnjih voditelja – Dee Đurđević, Predraga Sarape, Irine Vukotić, Žike Nikolića i Svetlane Grubor – u novoj sezoni će vaš domaćin u „Novom vikend jutru“ biti novo lice TV Pink Jovana Jeremić. Centralna informativna emisija TV Pink „Nacionalni dnevnik“ predstavlja spoj iskusnih urednika sa tradicijom, i mladih novinara koji prate duh vremena. Značajan deo informativnog programa je politički talk show “Hit Tvit”, kroz koji se autor i voditelj Verica Bradić sa gostima različitih političkih opredeljenja, osvrće na to kako su aktuelna pitanja videli korisnici društvenih mreža.

Promo

 

Drugi stub na koji se oslanja nova sezona je rijaliti program, a svakako jedan od najznačajnijih Pinkovih projekata je upravo “Zadruga”. Kroz četiri dosadašnje sezone, “Zadruga” je opravdala titulu najgledanijeg rijaliti programa zahvaljujući interesantnim učesicima, čijem profilisanju produkcija poklanja posebnu pažnju, ali i konstantnim inovacijama na tehničkom, sadržajnom i produkcionom nivou. Pored “Zadruge 5”, u novoj sezoni očekuju vas i emisije rijaliti karaktera – “DNK”, “Trenutak iz sna”, jedinstveni šou program za upoznavanje “Brak na neviđeno” i najhumaniji TV serijal “Kuća od srca”.

Promo

 

Pored emisija rijaliti karaktera, gledaoci će u novoj sezoni uživati u dobro poznatim zabavnim emisijama po kojima je TV Pink dobro poznata. Late night emisija Ognjena Amidžića “Ami G Show” u 14. sezoni donosi dobru zabavu, aktuelne goste i lude izazove. U jubilarnoj 20. godini emitovanja Sanja Marinković će kroz svoju talk show emisiju “Magazin In” publici predstaviti dirljive ispovesti i iskrene razgovore sa poznatima. Nedeljno popodne je rezervisano za najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal”, koja je osvežena novim rubrikama. Osim toga, gledaoce očekuje nova sezona „Paparazzo lova“, kao i kratki formati emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”. Za televizijsku sezonu 2020/2021 najavljena je šesta sezona omiljenog regionalnog muzičkog takmičenja za decu do 15 godina, “Pinkove zvezdice”

Promo

 

Poslednji, ali sigurno ne i najmanje važan stub koji će krasiti novu Pinkovu sezonu jeste domaći serijski program. Gledaoci će od ove jeseni imati priliku da uživaju u fantastičnim domaćim ostvarenjima koja okupljaju značajna glumačka imena: sitkom „Neki bolji ljudi“ reditelja Slobodana Šuljagića, domaću adaptaciju najpopularnije sapunice svih vremena „Dinastija“, kao i ostvarenje „Pevačica“, koje je zasnovano na životu i tragičnoj sudbini Jelene Marjanović.

Promo

 

 

TV Pink će i u narednom periodu, kao i u proteklih 27 godina, nastaviti da stvara i prikazuje najkvalitetniji sadržaj, koji će zadovoljiti potrebe svih grupa gledalaca, što je samo jedan od razloga da ostanete uz najgledaniju komercijalnu televiziju i u ovoj sezoni.

Komentari (0)

Loading