Lifestyle

EKSKLUZIVNI BREND PROMOITALIA KONAČNO KOD NAS OSVEŽENJE NA ANTIEJDŽING SCENI

Nega kože lica i nega tela, sa motoom da su bore prošlost i da im nije mesto u 21. veku, doprinele su stvaranju imperativa da mladolikost, pored stanja duha, zavisi i od naših navika, i da ju je moguće zadržati zahvaljujući tekovinama estetske medicine. Trend napretka i razvoja inovativnih antiejdžing metoda nastavlja se kako globalno, tako i kod nas, a poseban akcenat stavlja se na kvalitet tretmana i beauty procedura, kao i stručnost koja nam garantuje najbolji mogući efekat.

EKSKLUZIVNI BREND PROMOITALIA KONAČNO KOD NAS OSVEŽENJE NA ANTIEJDŽING SCENI

Tako je kod nas pažnju mnogih doktora estetske medicine privuklo stupanje na scenu jednog od vodećih globalnih brendova, s tradicijom dugom 20 godina – Promoitalia iz Milana, s Valeriom Matanòm na čelu. Dr Jelena Glavinić, osnivač Klinike dr Jelena Glavinić, postala je i ekskluzivni predstavnik i distributer brenda Promoitalia za Srbiju i zemlje Balkana, što je po mišljenju stručnjaka pravo osveženje na polju etstetske medicine.

Dr Jelena Glavinić, Valerio Matanò

 

Inovativne metode, širok portfolio i konkurentnost na tržištu ono su čime se Promoitalia zasigurno može pohvaliti.

Promoitalia izdvaja se po brojnim proizvodima koji se primenjuju tokom anti-age procedura, u tretmanima kože lica, tela, a neki od njih su čuveni Hydro, potom Nucleofill, kao visoko učinkovite lifting metode, i mnogi drugi.

Kao deo promocije poznatog brenda kod nas, neće izostati ni veliki regionalni Kongres za doktore, 11. septembra u Beogradu u Hiltonu, kao ni Gala Night party, na kom će se naći i brojne poznate ličnosti. Dr Jelena Glavinić i Valerio Matanò tako su udružili znanje, stručnost i iskustvo, italijanski i srpski duh, i pod kapom brenda Promoitalia stupili na naše tržište.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading