Lifestyle

Luksuzni dom u elitnom beogradskom kraju: Ovde živi Goca Lazarević (FOTO)

Dom Goce Lazarević na Bežanijskoj kosi predstavlja oazu lukusza, a komšije su joj dobir prijatelji i kolege

Luksuzni dom u elitnom beogradskom kraju: Ovde živi Goca Lazarević (FOTO)

Instagram

Lepa Brena, Saša Popović, Slavica Rokvić - svi oni žive u elitnom beogradskom naselju na Bežanijskoj kosi, a upravo tu svoj mir pronašla je i Goca Lazarević.

Dom od cigle izgleda na prvi pogled kao i većina luksuznih vila u pomenutom kraju. Pa ipak dom Goce Lazarević okružuje bajkovito dvorište ispunjeno cvećem, koje kako sama kaže, godinama neguje.

Pročitajte: Nisu krenuli putem svojih roditelja - Evo kako danas izgledaju i šta rade deca Goce Lazarević i Zahara (FOTO)

Unutrašnjost kuće opremljena je luksuznim komadima nameštaja, a pevačica otkriva da se preuređenjem enterijera bavila nekoliko puta.

- Više puta sam sređivala dom, mnogo puta sam se selila, ali generalno ne volim ništa što je uniformisano. Niko ne može u dizajnu da izmisli toplu vodu. Oduvek sam volela koncept toplog doma, a to za mene znači da su upotrebljeni prirodni, topli materijali, na primer, drvo, kako bi se napravio starinski nameštaj koji ima vrednost antikviteta. U moje vreme, pre četrdesetak godina, govorili su da se bunde, nakit i nameštaj nasleđuju, međutim, danas više nije tako. Dvadeset prvi vek je promenio sva pravila. Kako se sve menja, tako sam se i ja promenila. Poslednji put sam se kućila 1990. godine. Tada nije bilo mnogo izbora što se nameštaja tiče, pa sam se prilagodila ponudi i kupila klasične komade, ali posle nekoliko godina želela sam promene.

Pročitajte: Ovde se Marija krije od svih - Zavirite u velelepnu vilu Verice Šerifović u Kragujevcu sa raskošnim dvorištem i poslastičarnicom (FOTO)

Vreme iako nerado najčešće provodi u kuhinji gde kuva za svoje unuke čije je društvo posebno ispunjava.

- Ne mogu reći da se u kuhinji najbolje osećam, ali kada sam u njoj, imam najbolju koncentraciju. Ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu. Moji unuci ne vole brzu hranu, oni su porasli na domaćoj kuhinji i specijalitetima, pa za njih uvek spremam njihova omiljena jela. Kada kažem da mrzim da kuvam, oni mi se smeju jer tada zvučim kao Milena Dravić u filmu "Nije lako sa muškarcima", dakle, samo kukam i govorim da neću, a sve radim, i više od toga - ispričala je svojevremeno za medije Goca.

Komentari (1)

Loading
Marina

08:35 15.01.2022

Ona deluje toliko simpatično, veselo i pozitivno, da je njen dom, verujem, pun pozitivne energije kako god ga ona uredila.