Lifestyle

ZAPANJIĆE VAS LUKSUZ: Ovde stanuje Jelena Janković sa suprugom Brankom i ćerkom (FOTO)

Dom Jelene Janković ostaviće vas bez daha...

ZAPANJIĆE VAS LUKSUZ: Ovde stanuje Jelena Janković sa suprugom Brankom i ćerkom (FOTO)

Dom Jelene Janković prava je oaza mira i porodično gnezdu u kojem teniserka stanuje sa suprugom Brankom Braćem i ćerkicom čije ime nije poznato javnosti.

Dom Jelene Janković - od luksuza zastaje dah

Jelena poseduje nekoliko luksuznih nekretnina. Kako su mediji pisali, u vlasništvu teniserke nalazi se kuća u San DIjegu, u Americi, i imanje na Fruškoj Gori, koje je Jelena kupila zajedno sa suprugom neposredno pred dolazak naslednice na svet, preneo je "Kurir" svojevremeno. Budući da je osoba koja drži do svoje privatnosti i stogo u tajnosti čuva detalje ličnog života, javnost nije imala prilike da vidi unutrašnjost doma Jelene Janković, za koji se spekuliše da se nalazi u Beogradu.

Pročitajte: PRVA FOTOGRAFIJA Jelene Janković nakon što je NESTALA POSLE POROĐAJA! Više ne liči na sebe

Instagram screenshot

 

Međutim, tek ponekad teniserka objavi na društvenim mrežama kako izgleda neki kutak njenog stana, a nedavno su se pojavile fotografije koje prikazuju svaki detalj Jeleninog i Brankovog doma, kao i prazničnu dekoraciju.

Pročitajte: Njih do sada niste imali prilike da vidite! Ovo su braća Jelene Janković (FOTO)

Instagram screenshot

 

Enterijer ovog doma, sudeći po pomenutim fotografijama, sređen je do najsitnijih detalja, a celokupan izgled je veoma luksuzan.  Dominiraju bela i siva boja, te je cela dnevna soba prikazana na fotografiji vrlo svedeno urađena. Ipak, ukoliko pogledamo malo bolje, veliki kristalni luster posebno pleni pažnju, budući da je i te kako raskošan.

Pročitajte: Čestitamo! Jelena Janković rodila devojčicu

Instagram screenshot

 

Takođe, praznična dekoracija nije nešto na čemu je Jelena štedela, te je ukrasila čitav dom i uspela da uklopi ukrase sa već postojećim enterijerom. Stiče se utisak da je dom pretvoren u pravu bajku za teniserkinu naslednicu, koja je dočekala svoj prvi Božić, a Jelena obožava da provodi vreme u idili svog porodičnog doma.

Pročitajte: Prva fotografija trudne Jelene Janković

Instagram screenshot

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

21:21 16.01.2022

I zaslužila je da živi tako,bila i ostala odmerena i sa puno ukusa! Sve najbolje Jeleni i njenoj porodici!