Lifestyle

Mesečni horoskop za februar

Mesečni horoskop za februar 2022. godine donosi sledeću astro prognozu..

Mesečni horoskop za februar

glen-carrie/unsplash

Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za februar koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Privatna Arhiva

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

 

Pročitajte mesečni horoskop za februar...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: trudite se da zadržite balans u međuljudskim odnosima, ali ipak ne uspevate proći bez sukoba, posebno sa autoritetima.

Ljubav: ako ste zauzeti  odnos sa partnerom je zategnut. Slovodni pripadnici vašeg znaka flertuju sa jednom starijom osobom.

Zdravlje: čuvajte se povreda.

Bik

dnevni horoskop

Posao: realizujete planove, ali uz napor i iz drugog pokušaja. Finansije stabilne, iako ste izloženi troškovima.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Slobodni Bikovi imaju priliku da promene emotivni status.

Zdravlje: stabilno je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: pred  vama je mesec u kojem ćete se morati malo više potruditi kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Nadređeni vrše pritisak na vas.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba se oseća zapostavljeno. Slobodni Blizanci ulaze u strastvenu avanturu.

Zdravlje: mogući su upalni procesi.

Rak

dnevni horoskop

Posao: ovo je period u kojem ćete se posvetiti novim planovima a neki pripadnici vašeg znaka menjaju poziciju ili posao.

Ljubav: ukoliko ste u vezi ili u braku  odnos sa partnerom može biti nestabilan zbog nervoze s ove strane. Ako ste slobodni, za vas se interesuju dve osobe.

Zdravlje: moguće su povrede i problemi sa želucem.

Lav

dnevni horoskop

Posao: motivacija za unapređenje poslovanja raste. Mogući su sukobi sa saradnicima kao i promena posla.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, partner se oseća zapostavljeno od strane vas. Ako ste slobodni, pokušavate se približiti osibi koja je od autoriteta.

Zdravlje: osetljiva kolena i zglobovi.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar, pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao:  povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima donosi brzu realizaciju svakodnevnih obaveza.

Ljubav: ukoliko ste u vezi ili u braku, partner pokušava da vas privuče ali i isprovocira. Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem imate više prilika za romansu.

Zdravlje: stabilno je.

Veliki mesečni horoskop za februar donosi preokrete...

Vaga

dnevni horoskop

Posao: tokom narednih nekoliko sedmica ste fokusirani isključivo na porodicu i posao obavljate mehanički, što može doneti nezadovoljstvo nadređenih.

Ljubav: ako ste zauzeti, tenzija vlada u odnosu sa partnerom, a slobodne Vage preko porodice upoznaju osobu koja će ih zainteresovati.

Zdravlje: mogući problemi s urinarnim traktom.

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: mentalno ste napeti ali istovremeno i produktivni, s tim što je neophodno izbegavati sukobe sa saradnicima.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku  odnos sa partnerom je nešto stabilniji u odnosu na prošlost. Slobodne Škorpije menjaju emotivni status.

Zdravlje: stabilno je ali ste nervozni.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: pred vama je mesec koji donosi rasterećenje kada je posao u pitanju, ali je ovo takođe period u kojem ste izloženi velikim troškovima.

Ljubav: ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je harmoničan a slobodni pripadnici vašeg znaka su neodlučni jer imaju dva zainteresovana kandidata.

Zdravlje: povedite računa o ishrani.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za februar, pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: veoma ste motivisani  i puni energije sto će se povoljno odraziti na vaš posao kao i na karijeru. Moguće nove saradnje.

Ljubav: ako ste zauzeti, voljena osoba se pored vas oseća usamljeno. Slobodni pripadnici vašeg znaka prave strategiju kako privući osobu koja ih privlači.

Zdravlje: energični ste ali i skloni povredama.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: naporno radite, ali vam je ovaj mesec nešto napetiji nego inače. Pravilno rasporedite obaveze i ne ulazite u sukobe s autoritetima.

Ljubav: ako ste zauzeti, odnos sa partnerom je napet a slobodni pripadnici vašeg znaka ulaze u tajnu vezu.

Zdravlje: nesanica i nervoza.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: otvaraju vam se nove prilike za napredovanje i ovo je period u kojem će vam se mnogi planovi kao i nadanja ispuniti.

Ljubav: ako ste u vezi ili  u braku, partner vam priređuje iznenađenje. Slobodne Ribe su okružene brojnim kandidatima ali podižu svoje standarde.

Zdravlje: vitalni ste.

 

 

Komentari (0)

Loading