Lifestyle

Nakon renoviranja luksuzne vile Zorica nas pušta da zajedno zavirimo u misterioznu sobu koja krije najveće tajne (FOTO)

Kuća Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša upravo renovirana

Nakon renoviranja luksuzne vile Zorica nas pušta da zajedno zavirimo u misterioznu sobu koja krije najveće tajne (FOTO)

Kuća Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša u Krnjači dobila je novo ruho. Luksuzna vila sa velelepnim dvorištem dobila je osveženje u vidu novog nameštaja, a Zorica Brunclik vrata svog doma otvorila je ekipi "RTS-a" tokom učešća u emisiji "Na večeri kod".

youtube printscreen

 

Svoj dom sredila je sa ukusom, ali baš po svojoj meri, a u svemu joj je pomogao i njen suprug Miroljub. 

Ovoga puta Zorica je otvorila vrata najvažnije sobe u kući, one u kojoj čuva sve svoje nagrade, ploče i umetnička postignuća. Soba koja za nju ima najveći značaj čuva uramljene ploče najtiražnije pevačice na ovim prostorima, a Zorica neretko evocira uspomene iz svoje karijere, baš u toj samo svojoj prostoriji.

Pročitajte: Ćerka iz pakla! Zorica Brunclik je majci učinila ono čega se svaki roditelj plaši - Nikad sebi NEĆU OPROSTITI

youtube printscreen

 

- U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak "Poselo na Kalemegdanu". Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu "Ja znam". Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije.

Komentari (0)

Loading