Lifestyle

I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

Kuća Harisa i Meline Džinović ostavlja bez daha...

I to se dogodilo! Ćerka Harisa i Meline Džinović PO PRVI PUT otvorila vrata njihovog doma vrednog 2 MILIONA EVRA! (FOTO)

Kuća Harisa i Meline Džinović, koja je završena prošle godin,e izgrađena je po meri porodice, a njen enterijer bio je strogo čuvana tajna donedavno. Velelepna vila koja se nalazi na Senjaku, kako se pisalo u medijima, vredi preko dva miliona evra, a ćerka Harisa i Meline nedavno je objavila delić dva kutka raskošnog doma.

Kuća Harisa i Meline Džinović - čist raskoš

Iako je Đina Džinović prilično aktivna na društvenim mrežama i iako su više puta njeni pratioci želeli da im snimi svoj dom, ona to nije činila, te je prava retkost da je na "Instagramu" objavila fotografije nastale u porodičnom domu.

Pročitajte: PROŠLA SAM KROZ CRNI PERIOD - Melina Džinović konačno ISKRENO o mužu i deci

Instagram screenshot

 

Naime, ona je uslikala bazen koji se nalazi u dvorištu, pokraj kojeg voli da provodi vreme, a prizor doslovno oduzima dah.

Pročitajte: Đina Džinović u suzama! Porodica uzdrmana, Melina i Haris u nikad većem sukobu

Instagram screenshot

 

Da je porodica Džinović uložila svu pažnju u dekor, svedoči i druga fotografija koju je njihova naslednica objavila na mrežama. Na pomenutoj fotografiji uočljiv je pažljivo postavljen raskošan sto, sa najskupljim setom posuđa, a nazire se i prostrana trpezarija, gde se porodica okuplja, trudeći se da što više vremena provede zajedno.

Komentari (0)

Loading