Lifestyle

Porodično gnezdo skriva od svih: Zavirite u dom Stevana Anđelkovića i njegove supruge Nataše (FOTO)

Dom Stevana Anđelkovića mesto je porodične idile...

Porodično gnezdo skriva od svih: Zavirite u dom Stevana Anđelkovića i njegove supruge Nataše (FOTO)

Dom Stevana Anđelkovića tajnovito je mesto, u kojem vlada mir, sloga i ljubav. Pevač koji uživa u bračnoj zajednici i ljubavnoj idili sa suprugom Natašom, čak ni na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije svog porodičnog gnezda, koje je rezervisano za najidiličnije trenutke.

Dom Stevana Anđelkovića nikada niste videli

Stevan i Nataša u svoju vezu dugu 11 godina krunisali brakom 20. septembra 2018. godine, a malo toga se zna o njihovom životu, koji vode daleko od očiju javnosti. Ipak, mnogi su bili znatiželjni da saznaju kako izgleda njihov dom, te se svojevremeno pojavila fotografija na mrežama uoči praznika.

Pročitajte: Stevan Anđelković POSLE SVADBE KUPIO NEKRETNINU U LUKSUZNOM DELU GRADA, evo ko su mu PRVE KOMŠIJE

Privatna Arhiva

 

Naime, u domu Anđelkovića sve je uređeno vrlo minimalistički, dominiraju krem i bela boja, a baš za specijalne prilike obično biva postavljena bogata trpeza, u kojoj Nataša i Stevan uživaju sa prijateljima koji ih posećuju.

Pročitajte: Stevanova žena se RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI a sada se pojavila na žurki i SVI SU GLEDALI U ONO ŠTO JE OBUKLA! (foto)

Privatna Arhiva

 

Puno harmonije, puno ljubavi - ono je što se na pomenutim fotografijama lako može uočiti, a kakvi su ostali delovi njihovog ušuškanog doma, ostaje misterija za javnost.

Komentari (0)

Loading