Lifestyle

Mesečni horoskop za jun

Mesečni horoskop za jun donosi obnovu strasti

Mesečni horoskop za jun

Astrolog Helena Cupać priredila je mesečni horoskop za jun koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

Privatna Arhiva

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

 

 

Pročitajte mesečni horoskop za jun...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Vraća vam se entuzijazam za rad, migući su prilivi novca, a neki pripadnici vašeg znaka imaju I primamljivu poslovnu ponudu.

Ljubav: Ako ste u  vezi ili braku, odno sa parnterom je stabilan, a slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku za kraću avanuru. 

Zdravlje: Povedite računa o kvalitetu ishrane.

Bik

dnevni horoskop

Posao: Važno je da se u narednim danima dobro organizujete, jer ćete u suorotnom ući u začarani krug starih I novih obaveza. Finansije su stabilne. 

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, u harmoniji ste sa voljenom osobom, a slobodni pripadnici vašeg znaka ostavljau snažan utisak na jednu ambicioznu osobu. 

Zdravlje: Stabilno je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za jun, pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Akumulišete energiju I želite se posvetiti samo konkretnim poslovnim obavezama. Moguće je da se desi promena posla ili ponuda o kojoj ćete razmisliti.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan i komunikacija se popravlja. Slobodni Blizanci mogu upoznati preko prijatelja, zanimljivu osnovu. 

Zdravlje: U redu je.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Energični ste na ovom polju I pokazujete nedostatak telrancije u odnosu na kolege. Izdvajate se u okviru kolektiva progresivnim idejama.

Ljubav: Ako ste  zauzeti, odnos sa parnterom trpi zbog obostrane tvrdoglavosti. Slobodni Rakovi su na meti udvaranja osobe koja je na poziciji. 

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Suočavate se sa izazovima, ali ih vi uspešno prevazilazite. Realizujete dugo planirani projekat.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, obnavljate strasti u odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, želite obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Stabilno je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za jun, pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao: Način na koji vi radite ćem se dopasti nadređenima, pa ćete sada upseti nametnuti I svoj alična uverenja, a neke vaše ideje će biti usvojene, na vaše iznenađenje.

Ljubav: Ukoliko ste zauueti, odnos sa parnterom će biti kvalitetan, ukoliko se malo jedno drugom više posvetite. Ako ste slobodni, dobijaju poziv osobe iz prošlosti.

Zdravlje: U redu je.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Želite razjasniti ko vam je podrška, a ko ne I to je tema koja će vas u narednim nedeljama poprilično držati u fokusu. Finansije stabilne.

Ljubav: Odnos sa parnterom je harmoničan I moguće je zajedmničko putovanje. Ako ste slobodni, šarmirate okolinu I provlačizte mnogo pažnje. 

Zdravlje: Problem sa hormonima.

Veliki mesečni horoskop za jun donosi preokrete...

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Ukazuje vam se prilika da se povežete sa važnim ljudima I da napredujete u karijeri. Moguće je kontakt sa strancima I priliv novca.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, povedite račun o komunikaciju sa partnerom, a slobodni pripadnici vašeg znaka imaju novog kandidata za ljubav. 

Zdravlje: Mogući su upalni procesi.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Povoljan aspekt planegte beneficija će vam omogućiti ekspanziju na poslovnom planu I moguća je saradnja sa inostranstvom I sa generalno strancima.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, potrebno vam je malo više prostora u relaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju zanimanje za jednu borbenu osobu.

Zdravlje: U redu je.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za jun, pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Nailazite na izazovnu situaciju na polju posla, ali vi to ipak uspevate prevazići. Moguć je ikraći poslovni put. Takođe, javlja se ponuda za novu poslovnu saradnju.

Ljubav: Ako steu vezi ili u braku, u skladnom ste odnosu sa volejnom osobom, a ako ste slobodni, prošlost ponovo kuca na vaša vrata.

Zdravlje: Problem sa disanjem.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Dobijate vetar u leđa od strane ljudi koji su veoma uticajni, a nadređeni su blagonakloni prema vašim idejama. Moguć je trošak na koji niste računali.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, potrudićete se da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, preko prijatelja upoznajete interesantnu osobu.

Zdravlje: Stabilno je.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Motivisani ste za rad, a razmišljate I potencijalnim novim projektima I idejama koje biste želeli u budućnosti realizivati. 

Ljubav: Ako steu vezi ili u braku, zauzdajte se kada iznosite svoje stavove jer ćete se uvući u ozniljan sukob sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pokušavate obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti. 

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

 

 

 

Komentari (0)

Loading