Lifestyle

Uspeh Sandre Mitrović: Prepuna Niška tvrđava ovacijama dočekala film KOMEDIJA NA TRI SPRATA (FOTO)

"Komedija na tri sprata", prvi film mlade rediteljke Sandre Mitrović doživeo je ovacije na svom pretpremijernom prikazivanju u okviru 57. Filmskog festivala u Nišu.

Uspeh Sandre Mitrović: Prepuna Niška tvrđava ovacijama dočekala film KOMEDIJA NA TRI SPRATA (FOTO)

Projekcija za koju se tražila karta više potpuno je oduševila Nišlije, završila se višeminutnim aplauzom za glavne aktere - Slobodana Bodu Ninkovića, Vesnu Trivalić, Dragana Gagija Jovanovića, Miodraga Radonjića i Pavla Mensura.

"KOMEDIJA NA TRI SPRATA" prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Promo

 

- Dugo sam živela van naše zemlje i želela sam da dočaram taj jedinstven osećaj koji postoji samo kod nas - bliskost i prisnost koja postoji među komšijama. To je zaista nešto što je vrlo specifično i meni veoma drago, daje osećaj topline i pripadnosti - izjavila je Sandra Mitrović na konferenciji za medije u Nišu. 

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija. Velika beogradska premijera se očekuje sredinom oktobra. 

 

 

Komentari (0)

Loading