Lifestyle

Danijela Vukojević - Vreme je da kozmetologiji vratimo stari sjaj

Kozmetičar s vizijom, vlasnica "Elegance beauty spa" salona, uskoro će otvoriti "Elegance akademiju", koja će biti jedinstvena na ovim prostorima i otkriva da je sa svojim timom usmerena ka skretanju pažnje na prave vrednosti i podizanju standarda poslovanja i ponude u kozmetičkoj industriji

Danijela Vukojević - Vreme je da kozmetologiji vratimo stari sjaj

Vlasnica "Elegance beauty spa" luksuznog salona u Beogradu Danijela Vukojević odlučila je da svom uspešnom poslovanju u oblasti kozmetologije da novi zamajac. Pokrenula je "Elegance beauty akademiju" koja je jedinstvena škola lepote, budući da se nakon završnog ispita dobija diploma koju izdaje Ministarstvo prosvete. Dama koja je odlučna da kozmetologiji utisne dah svetskih metropola, za "Story" govori o svom jedinstvenom i ambicioznom projektu, za koji upis počinje 14. oktobra i traje do 31. oktobra, nako čega kreće nastava.

STORY : Vaš salon "Elegance beauty spa" vrlo je poznat. Šta vas je nagnalo da osnujete "Elegance akademiju"?

DANIJELA VUKOJEVIĆ : Za sebe mogu reći da sam kozmetičar s vizijom. Želela sam da kreiram prostor u koji bih i sama želela da dolazim, prelep prostor posvećen nezi kože, koji će spojiti moje dve velike ljubavi: ljubav prema kliničkim rezultatima i klasičnoj lepoti. “Elegance Beauty Spa” je ostvarenje ovog ideala. Moj fokus je uvek bio na pružanju kompletnog iskustva, objedinjujući kliničku efikasnost s mojim iskustvom u lepoti “stare škole”. Želela sam da svoje iskustvo i znanje oblikujem kroz edukativni sistem te sam se opredelila za širenje znanja, sa ciljem da “Elegance Beauty Academy – Savremenu školu nege lepote” pozicioniram kao akreditovanu ustanovu i da na edukativnom planu utičem na generacije mladih ljudi i omogućim im da ostvare profesionalne kaijere.

Promo

 

STORY : Koja je vaša vizija što se tiče misije Akademije?

D. V. : “Elegance Group” se razvija u sveobuhvatan sistem poslovanja u kozmetičkoj industriji, koji obuhvata pružanje usluga, prodaju proizvoda, ustupanje franšize i edukativnu aktivnost. “Elegance” je brend u Srbiji, s tendencijom razvoja u regionu, koji koristi svoju poziciju za širenje pravih vrednosnih osnova u ovoj oblasti delatnosti i pozitivno utiče na sve generacije kada je u pitanju pravilan izbor nege lica i tela. Svoj posao razvijamo kroz saradnju, otvoreni smo za partnerstva u poslu, jer smatramo da se samo tako mogu postići vrhunski rezultati kojima stremimo. Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja je vratila sjaj i glamur nezi lepote, uz istovremenu pristupačnost svima koji su zainteresovani za naše usluge. Mi smo kompanija koja uvažava svoje klijente i saradnike, stalno ulaže u svoje radnike, brine o ljudima i okruženju. Usmereni smo ka skretanju pažnje na prave vrednosti i podizanju standarda poslovanja i ponude u kozmetičkoj industriji na našim prostorima. Želimo da vratimo iskonskoj, prirodnoj lepoti značaj koji joj pripada, utičući na kvalitetan i zdrav izbor vidova nege lica i tela, da obnovimo zlatne standarde lepote u kozmetici, uz dašak glamura koji nam stiže iz svetskih metropola.

STORY : Šta ćete ponuditi ljudima željnim znanja iz oblasti nege lica i tela?

D. V. : U okviru “Elegance Academy”, po licenciranom programu i nastavnom planu, obučavamo kadrove u svim neophodnim veštinama za rad u našem salonu i salonima u kojima rade ili žele samostalno da pokrenu. Nakon kompleksne obuke, odslušanog modula i položenih ispita iz svih predmeta, polaznici Akademije spremni su da odmah i na najbolji način odgovore zahtevima posla, jer je 60 odsto obuke zasnovano na praktičnom radu, uz vođstvo iskusnih stručnjaka u ovoj oblasti. Stručna edukacija, sticanje sertifikata za rad u kozmetičkoj industriji i osnovnih znanja o kulturi poslovnog ponašanja, pružiće polaznicima priliku za poslovnu karijeru u vrlo popularnom i traženom zanimanju.

Promo

 

STORY : Da li će polaznici po okončanju škole moći da dobiju diplomu i koliko će biti praktičnog rada u okviru obuke?

D. V. : Važna činjenica, “Elegance Beauty Academy – Savremena škola nege lepote i lepog ponašanja” je akreditovana ustanova, sa statusom JPOA. Javno priznat organizator aktivnosti edukacije odraslih. Što znači da diplomu nakon završetka naše obuke, nakon položenog završnog ispita, ne izdajemo mi, nego Ministarstvo prosvete u vidi Potvrde. Ta Potvrda nije sertifikat koji se štampa u prvoj štampariji ili kopirnici, već dokument koji možete nostrifikovati bilo gde u svetu, i na taj način svoje znanje legalnim tokom prezentovati i ostvariti se profesionalno.

STORY : Koliko traje kurs, odnosno obuka i šta ona sve obuhvata?

D. V. : Bazni kurs “Osnove kozmetologije” ima 265 nastavnih časova i traje tri meseca. Obuhvata 60 časova teorije, 205 časova vežbi (praktične nastave) u jednom od “Elegance” salona. Program obuhvata znanja o pripremi i održavanju pribora i prostora, rad s klijentom kroz primenu principa bontona i poslovne etike, poznavanje karakteristika kože i pravilan odabir preparata za profesionalne tretmane i produženu kućnu negu, masažu lica, vrata i dekoltea; higijenski tretman, biološke tretmane, uticaj ishrane i zdravih stilova života na kožu i vrlo značajan modul “Veštine prodaje”.

https://www.elegancebeauty.edu.rs/?sl=sr

Komentari (0)

Loading