Lifestyle

Nekoliko dana pred Novu godinu stigla je u njihovu kuću: Ovo što je Duško priredio Karleuši malo koja žena može da podnese (FOTO)

Autor: | 23/12/2022

Torba Jelene Karleuše pravo je malo bogatstvo

Nekoliko dana pred Novu godinu stigla je u njihovu kuću: Ovo što je Duško priredio Karleuši malo koja žena može da podnese (FOTO)

Balkanska diva i jedna od najbolje obučenih žena sa javne scene gotovo uvek uspeva da nas iznenadi upečatljivim modnim kombinacijama, a kao neko ko je veliki ljubitelj luksuznih komada, za oko nije mogla a da nam ne zapadne skupocena torba Jelene Karleuše.

Naime, žena koja se u svojoj kolekciji aksesora može pohvaliti pravim bogatstvom, sada je ponosna vlasnica prestižne Birkin tašne, koje proizvodi čuveni francuski brend "Hermes".

Torba "Hermes Birkin" ili, jednostavnije, čuvena Birikinka, verovatno je najpoznatija tašna na planeti, simbol je bogatstva i ekskluzivnosti, te ne čudi činjenica što se našla baš na listi Jeleninih želja.

Pročitajte: Diva ponovo zapanjila na sudu - Ovim postupkom mnoge navela da se zapitaju samo jedno?

 

 

Zahvaljujući vrtoglavo visokim cenama i listama čekanja na kojima su ispisana imena retkih koji mogu da ih priušte, Jelena se našla baš među tim odabranima te je svoje uzbuđenje podelila i na "Instagramu".

- Bila sam mnogo dobra devojka - napisala je u opisu fotografije na kojoj je uz predivnu novogodišnju dekoraciju porodičnog doma torba Jelene Karleuše u prvom planu, te se nametnulo pitanje da li je povodom predstojećih praznika nju izuzetno lepim gestom iznenadio Duško Tošić, još uvek zvanični suprug i otac njenih ćerki.

 

Komentari (1)

Loading
Milan

10:08 24.12.2022

Balkanska diva ? Čekaj koja ona ili senida :D Samoproglašene dive, a nekako često posećuju Dubai ;) turistički ne sigurno , rade na gedoru i duboko grlo :D