Lifestyle

Počela omiljena akcija 3+1 za Music Awards Ceremony

Omiljena akcija fanova „3+1 GRATIS“ dostupna je i za najveći muzički događaj regiona – Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, u organizaciji Skymusic-a. Za učećše je potrebno da se okupi ekipa i kupi 3 ulaznice po aktuelnim promo cenama, a četvru, gratis ulaznicu, poklanja Tuborg! Količine su ograničene.

Počela omiljena akcija 3+1 za Music Awards Ceremony

Promo

Publiku tokom dva dana očekuju senzacionalni nastupi najvećih muzičkih zvezda iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Slovenije, a, pored pomenute akcije, tu su i promotivne cene ulaznica, sa popustom od 50 odsto, pa se ulaznice za prve sektore mogu naći po ceni već od 890 dinara. Ulaznice za najveći muzički spektakl dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.

MAC svaki dan objavljuje nova imena koja će nastupiti 25. i 26. januara u Štark Areni, pa su se među izvođačima našli Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Aco Pejović, Saša Matić, Lexington Band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, bend Joker Out, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Nikolija, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino i sastav 2Bona.

Promo

 

Pre tri dana je putem zvaničnog sajta manifestacije počelo glasanje publike za više od 500 nominacija, a već u privih nekoliko sati pristiglo je više od pola miliona glasova! Svi glasači imaju pravo na 10 glasova po kategoriji, a dodatnih 10 glasova u svakoj kategoriji poklanja MaxBet. Izuzetak je kategorija ALBUM GODINE za koju se glasa isključivo SMS-om. Za ovu kategoriju publika može da glasa slanjem poruke na 9009 koji važi za sve mobilne mreže, tako što u tekst poruke upiše UNICEF i redni broj numere u okviru ove kategorije za koju želi da glasa (npr. UNICEF9 se šalje na 9009 ukoliko želite da glasate za numeru pod rednim brojem 9 u okviru kategorije ALBUM GODINE). Cena poruke je 200 dinara, a broj glasova SMS-om nije ograničen.

Dodatno, YouTube glasanje i dalje traje, pa fanovi i dalje mogu da podrže svoje favorite i putem zvanične YouTube stranice manifestacije, po principu jedan lajk – jedan glas.

Komentari (0)

Loading