Lifestyle

Serum za bolji i svežiji izgled kože!

Vaša koža zaslužuje najbolje sa novim Avon serumom koji u sebi sadrži kompleks 3,5% hijaluronske kiseline

Serum za bolji i svežiji izgled kože!

Promo

Hijaluronska kiselina je supstanca koja ima jedinstvenu sposobnost zadržavanja vlage. Deluje odlično kao komponenta protiv starenja u kremama i serumima za lice, jer može zadržati preko 1000 puta više od svoje težine u vodi. Tokom godina, koža gubi elastičnost i na to utiču izloženost UV zracima koji uništavaju kolagenske veze, disbalans hormona, stres, štetne životne navike poput pušenja, drastičan pad koncentracije i kvaliteta same kože.

Promo

 

Ove zime, kompanija Avon predstavlja novi Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline koji hidrira kožu, umanjuje vidljivost bora, čini je blistavijom i sjajnijom, daje volumen i učvršćuje je. 

Promo

 

Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline za lice je nezaobilazan korak koji pomaže u održavanju čvrstine kože lica i čini da izgleda sveža, posebno tokom hladnih zimskih dana. 

Promo

 

Svakodnevnim korišćenjem Anew seruma sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline, koža postaje jedija, punija i mlađa. Serum je pogodan za sve uzraste, a posebno se preporučuje damama nakon 25. godine. U tom periodu, sopstvena proizvodnja hijaluronske kiseline u koži polako opada, koža brže gubi vlagu i volumen što utiče na formiranje finih linija i pojavu prvih bora. 

Promo

 

Novi Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline dostupan je po ceni od 1.790 dinara od 1. januara u Avon brošuri.

Avon proizvode možete poručiti online na www.avon.rs i stižu direktno na vašu adresu!

Komentari (0)

Loading