Lifestyle

Pokloni NIS-a za prvorođene bebe u 2023. godini

Nova godina predstavlja novi početak, a neki od nas su je započeli na najlepši mogući način – darujući novi život. Želeći da zahvali roditeljima što su našoj zemlji podarili nove nade, kompanija NIS je dodelila 225 poklon paketa za prvorođene dečake i devojčice u 2023. godini

Pokloni NIS-a za prvorođene bebe u 2023. godini

Promo

Ova akcija, kao deo nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“, sprovedena je u 15 porodilišta širom Srbije, a mame i bebe dobile su vredne proizvode domaćih kompanija, neophodne za bebine prve dane nakon izlaska iz porodilišta.

Akciji su se pridružili i zaposleni kompanije NIS, članovi Kluba volontera, koji su poklonili pelene za jednokratnu upotrebu i pobrinuli se da svi paketi stignu na vreme u porodilišta. Ovim vrednim darovima kompanija NIS je poželela dobrodošlicu na svet za po 15 prvorođenih beba u Vranju, Šapcu, Zaječaru, Leskovcu, Kruševcu, Boru, Ćupriji, Paraćinu, Knjaževcu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Pirotu, Loznici, Vršcu i Valjevu.

Promo

 

Ovi paketi sadrže i najkvalitetnije proizvode domaćih proizvođača, čime je kompanija NIS pokazala i da pruža podstrek razvoju domaće privrede. Prilikom uručenja poklon paketa, mame prvorođenih beba izrazile su veliku zahvalnost na doniranim paketima i istakle zadovoljstvo sadržajem paketa koji će im veoma koristiti, ali i doprineti uštedama u kućnom budžetu.

Kompanija NIS je u okviru svoje nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“ u toku prethodne godine pomogla čak 40 ustanova zdravstvene zaštite u preko 30 gradova i opština u Srbiji. Putem programa Zajednici zajedno kompanija NIS izdvojila je 118,5 miliona dinara za opremanje ustanova koje se bave reproduktivnim zdravljem na svim nivoima zdravstvene zaštite, kao i za sufinansiranje troškova parovima u procesu vantelesne oplodnje. U cilju nacionalne pokrivenosti, kompanija je pomogla i osam porodilišta u manje razvijenim gradovima i opštinama na jugu i istoku naše zemlje, kako bi svim mamama i bebama obezbedila jednake uslove za jedan od najvažnijih trenutaka u životima svih nas.

Promo

 

Kompanija NIS će putem svojih društveno odgovornih projekata nastaviti da ulaže u razvoj zajednice, kao i da i u narednim godinama deluje u skladu sa nacionalnim, ali i prioritetima lokalnih zajednica, u želji da nam se rodi što više novih nada, budućih nosilaca razvoja našeg društva.

 

Da se nove nade rode i u narednim godinama!

Komentari (0)

Loading