Lifestyle

Evo šta ostane ženi u Srbiji posle razvoda! Zavirite u dom Bojane Maljević, nećete verovati da ovde živi (FOTO)

Dom Bojane Maljević prekrasno je dekorisan

Evo šta ostane ženi u Srbiji posle razvoda! Zavirite u dom Bojane Maljević, nećete verovati da ovde živi (FOTO)

Boško Karanović

Malo ko zna da je dom Bojane Meljević zapravo na Kosovu. Dramska umetnica, koja se proslavila ulogom Biljane Vlaisavljević u filmu Bulevar revolucije, odrasla je na Kosmetu odakle se sa roditeljima preselila u Beograd. Bojani je, naime, tamo spaljena kuća od strane Albanaca, čak joj je i jedan rođak ubijen na kućnom pragu, što je bio ključan razlog da sa sopstvenog ognjišta ruku pod ruku sa roditeljima i sestrom Anom ode u nepoznato. 

Pročitajte:  Nikad viđena fotografija: Bojana Maljević pokazala sestru Anu, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Arhiva Hello!

 

Maljevići su se posle dosta nedoumica nastanili u Beogradu gde glumica već nekoliko decenija unazad živi i radi. U srpskoj prestonici ona je napravila karijeru, osvojila srca publike i dozvolila da i sama bude osvojena od strane reditelja i scenariste Slobodana Skerlića, sa kojim je donedavno bila u braku i ima dvojicu sinova Luku i Nikolu.

Pročitajte: PRVI PUT OD RAZVODA: Glumica Bojana Maljević pojavila se na javnom događaju posle godinu i po dana i brojnih životnih udaraca u tom periodu

 

 

Svi su se pitali kako nakon razvoda izgleda dom Bojane Maljević, kako se ona oseća nakon razlaza od Skerlića, pa i kako je porodica podnela taj brodolom, međutim, glumica za javnost na tu temu nije imala mnogo šta da kaže. Nastavila je da radi punom parom, a osmeh na njenom licu govorio je više od bilo kakvih reči, dok su u neko doba a na njenom "Instagram" profilu osvanule i fotografije njenog ušuškanog kutka.

Pročitajte: Lutkica: Bojana Maljević sa štapom za bilijarskim stolom

 

 

Na svega par slika videlo se sasvim dovoljno da se stekne utisak u kakvoj harmoniji Bojana i njeni sinovi žive. Naime, reč je o nekretnini uređenoj unikatnim nameštajem, s kaminom u sred dnevnoj boravka i komodama prepunim fotografija, glumičinih priznanja i cveća. Celokupan utisak je da je dom Bojane Maljević neobično romantičan.

 

Komentari (0)

Loading