Lifestyle

STVARI KOJE VOLIMO: Rajićeva slavi ljubav kroz originalnu kampanju i pomera granice

Šoping centar Rajićeva u novoj originalnoj kampanji

STVARI KOJE VOLIMO: Rajićeva slavi ljubav kroz originalnu kampanju i pomera granice

Promo

Autentično, inspirativno i drugačije – ovo su reči koje najbolje opisuju kampanju povodom Dana zaljubljenih Rajićeva Shopping Centra, čija su zaštitna lica naši eminentni glumci, Viktor Savić i Aleksandar Radojičić. Pod sloganom „Stvari koje volimo“ i kroz novu kampanju Rajićeve, zapravo je prikazana ljubav u svim životnim dobima i oblicima, sa ciljem da svi prepoznaju i osete jedinstveno iskustvo kupovine koje imaju pri svakoj poseti Rajićeva Shopping Centru.

Promo

 

Modna inspiracija za kampanju bile su smele i živopisne ’80. godine, kada je moda oslikavala raspoloženje, a stil je bio odraz ličnosti. Ukoliko želite da ponesete outfite sa zaljubljene kampanje, neke od unikatnih komada svetskih brendova i aksesoara, uputite se ka omiljenoj prestoničkoj šoping destinaciji.

Promo

 

Rajićeva je ovom kampanjom još jednom pomerila granice do sada viđenog i obeležila modnu sezonu na nesvakidašnji način sa porukom da ne tragamo za ljubavlju već da je svakodnevno živimo kroz mala životna zadovoljstva – nezaboravne trenutke, osmehe koje razmenjujemo sa prolaznicima, kupovinu poklona, slušajući pesme o Beogradu koje bude posebne emocije ili ispijajući kafu uz najlepši pogled u samom srcu grada.

Pročitajte: U srcu grada: Kako je Rajićeva TC postala jedna od najposećenijih destinacija kulturnih dešavanja u 2022. godini

Promo

 

Kako ističe direktor Rajićeva Shopping Centra, gospodin Nemanja Savčić: „Drago nam je kada čujemo da naši posetioci vole često da dođu u Rajićevu, kod nas provode vreme kao što i mi volimo da ih ugostimo. Želimo da kroz ovu kampanju sa mnogo lepih boja, osmeha i pozitivne atmosfere usmerimo interesovanje društva na neke sjajne i zabavne stvari koje su tu oko nas“.

Promo

 

Izlazeći iz okvira komercijalnih kampanja, Rajićeva je pokazala da trendovi ne moraju biti prolazni ukoliko oslikavaju ono što jesmo, stil ne mora pratiti modu ukoliko je jedinstven, a sve što zamislite je moguće ukoliko u svemu vidimo ljubav!

Komentari (0)

Loading