Lifestyle

U srcu grada: Kako je Rajićeva TC postala jedna od najposećenijih destinacija kulturnih dešavanja u 2022. godini

Rajićeva TC proslavila je u septembru svoj jubilarni 5. rođendan. Tokom čitave godine koja je uskoro iza nas, posetioci ovog tržnog centra u srcu grada mogli su da uživaju u raznovrsnim aktivnostima koje spajaju humanost, zabavu i kulturu sa najboljom gradskom kupovinom.

U srcu grada: Kako je Rajićeva TC postala jedna od najposećenijih  destinacija kulturnih dešavanja u 2022. godini

Ovu godinu Rajićeva završava stvarajući priliku za svoje posetioce da iskuse „prazničnu čaroliju iz drugog ugla“. Svi posetioci tržnog centra će moći da učestvuju u „Velikom novogodišnjem poklon odbrojavanju #u❤️grada“ i dobiju vredne poklone, ali i da naprave praznične fotografije u velikoj snežnoj kugli na platou ispred tržnog centra.

Promo

 

Promo

 

 

Prom

 

 

 

 

Kao moderan i urban tržni centar, Rajićeva takođe nije propuštala prilike za društveno odgovorne akcije. Tako su se do kraja 2022. godine realizovali brojni događaji u cilju podizanja svesti o određenim društvenim problemima. Ove aktivnosti uključile su čak pet edukativnih „Škola za trudnice“, humanitarne izložbe, kao i kampanju o važnosti prevencije raka grlića materice pod nazivom „Ja brinem o sebi“.

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Besplatnog zabavnog sadržaja nije manjkalo, pa su tako posetioci Rajićeve uživali u filmskim projekcijama na otvorenom, odbojci na pesku i raznovrsnim kreativnim radionicama za klince i klinceze. Umetničke radionice organizovane u saradnji sa „Slikaj i cirkaj“ izazvale su nezapamćeno interesovanje posetilaca centra i ostavile sjajan utisak na sve učesnike.

Promo

 

Promo

 

Rajićeva uvek misli i na najmlađe posetioce, za koje svakodnevno priprema uzbudljiv, ali edukativan program, pa su mališani između ostalog imali priliku da učestvuju u oslikavanju najvećeg uskršnjeg jajeta, a povratak u školske klupe proslavljen je kreativnim radionicama sa temom „Svi treba da znaju šta drugarstvo znači“ gde su mogli da dobiju korisne poklone, pripremljene od strane eminentnih brendova koji se nalaze u Rajićevoj.

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Posetite Rajićeva TC i ne propustite priliku da i u novoj 2023. godini doživite jedinstveno iskustvo kupovine i uživanja! Više na: www.rajicevashoppingcenter.rs

Promo

 

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading