Lifestyle

Održan Skechers Slip-Ins event u Belom Dvoru, predstavljena nova kolekcija patika sa “hands free” tehnologijom obuvanja

Beograd, 25. maj 2023. - U četvrtak, 25. maja, u Belom dvoru u Beogradu, održan je Skechers Slip-Ins event koji je okupio neke od najuticajnijih ličnosti iz sveta mode i umetnosti, kao i brojne predstavnike fashion i lifestyle portala u Srbiji.

Održan Skechers Slip-Ins event u Belom Dvoru, predstavljena nova kolekcija patika sa “hands free” tehnologijom obuvanja

Promo

Središnja tačka događaja bila je promocija najnovije kolekcije patika Skechers Slip-Ins, čija je glavna odlika jedinstvena funkcionalnost - mogućnost obuvanja bez upotrebe ruku, što je postignuto naprednom tehnologijom i dizajnom. Inovativni jastučić na peti Heel Pillow™ drži stopalo na mestu, dok uložak od memorijske pene sa vazdušnim hlađenjem pruža osećaj neponovljive udobnosti. Hands free tehnologija iskombinovana je sa Stretch Fit® gornjim delom patike, što rezultira skladom stila i komfora.

Promo

 

 

Promo

 

Sve zvanice su na poklon dobile Skechers Slip-Ins patike, te su na licu mesta mogli isprobati hands free trend obuvanja koji najbolje oslikava slogan “Samo uskoči i kreni!”. U udobnost ovih patika uverili su se tokom šetnje po dvorskom kompleksu.

Promo

 

Promo

 

Za dobru atmosferu na događaju bila je zadužena DJ Sonja Pavlica, jedna od poznatijih ličnosti beogradske dj scene.

Promo

 

 

Skechers Slip-Ins event je potvrdio da su ove patike izbor ne samo poznatih ličnosti i influensera iz sveta mode i umetnosti, već i svih onih koji cene udobnost, stil i praktičnost.

Promo

 

 

O Skechersu:

Skechers je globalno priznat brend obuće koji se ističe po kvalitetu, udobnosti i stilu. Kao rezultat konstantnog fokusa na tehnološke inovacije, Skechers donosi obuću koju odlikuje revolucionarni dizajn i funkcionalnost.  Bez obzira da li je u pitanju sportska aktivnost, šetnja ili svakodnevni stil, Skechers je brend koji pruža izvanrednu kombinaciju stila i vrhunske udobnosti tokom celodnevnog nošenja.

Promo

 

 

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading