Lifestyle

IVI BREND: Kreiran s ljubavlju i iskustvom jedne mame

Predstavljamo vam "Ivi brend" i ranac o kome svi pričaju – sa deset odlično organizovanih pregrada ima dovoljno prostora za sve što je roditelju potrebno za troje dece

IVI BREND: Kreiran s ljubavlju i iskustvom jedne mame

Privatna Arhiva

Priča o "Ivi brendu" počinje u dalekoj Kini. Naime, Ivana Mutavdžić, mama Iskre i Vuka, na ideju da osnuje ovaj brend došla je tokom svog boravka u Kini, u kojoj i dalje živi, sa željom da sebi napravi nešto praktično i korisno. I kako se sve najbolje biznis ideje rađaju ne iz želje za zaradom, već da se napravi nešto čega na tržištu još nema, tako je i njen multifunkcionalan ranac naišao na veliki uspeh, urpavo zbog toga što je kreiran s ljubavlju i iskustvom jedne vredne mame. Ona dizajnira, prikuplja ideje, bira materijale i proizvodi "Ivi brend" u Kini, gde trenutno živi i prati inovacije. Multifunkcionalan ranac vrhunskog kvaliteta ima više od deset pregrada, što je savršen uslov za sjajnu organizaciju svakog roditelja, čak i s troje dece. Brend koji je osnovan pre tri godine naišao je na veliki odziv i zaslužio je poverenje mama kojima je čuveni ranac olakšao život. Budući da odlično izgleda, ranac "Ivi brenda" će vam pomoći da ostanete moderne, ženstvene i svoje, a istovremeno spremne za sve izazove koje vam roditeljstvo donosi. Praktičan i moderan dizajn ove torbe učiniće da zaboravite sve druge aksesoare, jer zaista spaja sve vaše lične potrebe i potrebe vašeg mališana.

Privatna Arhiva

 

 

– Nova kolekcija rančeva je nastala uz pomoć mama koje već imaju svoj ranac "Ivi brenda", a koje su svojim predlozima i sugestijama pomogle da ih napravimo još praktičnijim i prilagodimo potrebama naših mama – kaže Ivana koja nam otkriva da brend sada nudi i druge lepe i korisne stvarčice za mame.

Privatna Arhiva

 

https://www.instagram.com/i.v.i.limited/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Komentari (0)

Loading