Lifestyle

„Molo“ vam za sreću treba: Predstavljamo vam omiljeni restoran srpskih i holivudskih zvezda u Opatiji

Kada je pre nešto više od dve decenije snimila pesmu Malo mi za sriću triba, Doris Dragović verovatno nije mogla ni da nasluti da će tih nekoliko reči iz refrena ući u svakodnevni život i postati jedna od omiljenih fraza u celom regionu.

„Molo“ vam za sreću treba: Predstavljamo vam omiljeni restoran srpskih i holivudskih zvezda u Opatiji

Promo

 
Stih se, doduše stilizovan, našao i na bilbordima koji su prošlog i ovog leta obišli region, reklamirajući restoran u najistaknutijem delu Opatije – na molu. Ova kampanja je krenula upravo iz Beograda, a vlasnik Roni Voskion objašnjava zašto je baš srpsku prestonicu odabrao za prvi grad u kom će osvanuti ovaj bilbord.
– Primetio sam da iz Beograda u Opatiju dolaze sjajni gosti. Njihove omiljene destinacije su Rovinj i upravo Opatija. Takođe, Beograd je najveći grad u regionu iz kog se lako dolazi do nas i potrebno je samo četiri do pet sati da stignete do Opatije.

Promo

 
 
Kako Voskion navodi, ceo region se oduševio ovom kampanjom:
– Bosanci, Srbi, Slovenci i Hrvati fascinirani su kampanjom i sloganom. Svi se pitaju otkud ideja, ko ju je osmislio i nije im jasno kako je došlo do toga da jedan restoran napravi marketinški bum sa bilbordima na najboljim lokacijama o kojima pričaju svi. Pitaju me ko stoji iza nas, ko to finansira, da li turističke
organizacije, država... Istina je vrlo jednostavna, to je moja ideja i moj projekat i iza nas ne stoji baš niko.
 

Promo

 
 
U međuvremenu je ugostiteljski objekat po imenu Molo postao svojevrsni brend i jedna od gastronomskih atrakcija ovog grada raskošne lepote, prvog luksuznog letovališta na Kvarneru i ikone jadranskog turizma.
Restoran i bar Molo prva je hedonistička stanica na morskom ulazu u jadransku Nicu. Šarmantni parkovi, palate koje će vas možda navesti na pomisao da ste negde na Francuskoj rivijeri, romantične promenade pored mora, mnoštvo skulptura – sve su to zaštitni znaci gradića koji nazivaju kolevkom hrvatskog turizma, a i Molo zadovoljava sve kriterijume da se nađe na prestižnoj listi atrakcija. Tradicionalna liburnijska kuhinja, odabrana vina, mondenski ambijent, atraktivna lokacija pored mora – nama zvuči i više nego dovoljno.
 

Promo

 
Beograđani su uvek bili zaljubljeni u Opatiju. I danas čuvaju nostalgične razglednice koje bude uspomene na nezaboravna kvarnerska leta. S obzirom na to da iz godine u godinu Hrvatsko primorje broji sve više gostiju iz Srbije, oni koji se posle mnogo godina vraćaju Istri i Kvarneru sigurno će biti očarani novitetom
koji je postao neizostavan deo opatijske priče.
 
– Svi moji beogradski prijatelji, poznanici i gosti nagovaraju me da otvorim Molo i u Beogradu, kažu da bi to bila izvrsna ideja i da je to vrsta restorana koji fali srpskoj prestonici. Postoji želja, planovi takođe i u dogledno vreme videćemo da li će doći i do konkretne realizacije. U svakom slučaju, to je više nego zanimljiva ideja i mislim da bi dolazak našeg restorana bio pun pogodak – kaže ovaj poznati ugostitelj i dodaje da je bilo dosta ponuda iz srpske prestonice za partnerstvo kako bi Molo što pre krenuo ka Beogradu.

Promo

 

 

Molo je savremeno uređeni restoran upečatljivog dizajna, koji među drvenim brodicama i uglačanim kamenim molom posetiocima nudi tradicionalna jela pripremljena iz savremene perspektive, uz paletu vrhunskih vina i pogled od milion dolara – na predivan Kvarnerski zaliv.
 

Promo

 
 
Spektakularan pogled, unikatan enterijer, romantičan ambijent i gastronomski praznik za sva čula – šta vam više treba? Zapravo, kako je vlasnik i objasnio, treba vam otprilike pet sati vožnje do Opatije. Ali, ako odlučite da provedete leto u najlepšem delu severnog Jadrana, a još nije kasno jer je sezona poslednjih godina sve duža, ne zaboravite da svratite do lepog restorana i proverite da li zaista Molo za sriću triba. U to su se već uverila mnoga poznata imena ovih prostora.
 

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading