Lifestyle

Letujte u čuvenom hotelu gde je odmor jedinstveno iskustvo

Bluesun Hotel Maestral je priča koju treba da doživite bar jednom u životu. Ovaj čuveni istorijski hotel nudi najviši standard odmora: à la carte doručak i večeru od četiri sleda, ambijent dizajnerskog remek-dela, nove elegantne sobe, romantične večeri uz živu muziku i još mnogo toga

Letujte u čuvenom hotelu gde je odmor jedinstveno iskustvo

Promo

Smešten u hladu borove šume uz plažu u Brelima, Maestral je prava ikona Makarske rivijere. Nekada najluksuzniji hotel na Jadranu, potpuno je renoviran 2022. godine i danas je jedna od najpoželjnijih jadranskih destinacija.

Promo

 

Odmor kao jedinstveno iskustvo

A letovanje u Maestralu je zaista jedinstveno iskustvo. U predvorju i hodnicima na momente se osećate kao u umetničkoj galeriji, gledajući originalna dela poznatih umetnika kao što su Vasko Lipovac i Edo Murtić.

Sobe su elegantno uređene, sa velikom pažnjom za detalje, a mnoge imaju sjajan pogled na hotelski bazen i more koje je udaljeno samo 30 metara od hotela. Čuvena plaža Punta rata udaljena je nekoliko minuta hoda.

Promo

 

Izvanredna hrana sa večerom od četiri sleda

Ono šta će zaista da vas zadivi u Maestralu je hrana. Doručak i večera se poslužuju à la carte, na romantičnoj terasi pored bazena. A večera je posebna priča. Kroz četiri sleda, podsetićete se šta je prava sreća.

Izdašan rižoto od bifteka, primamljiva supa od škampa sa raviolima, sočna i meka jagnjeća rebra, lagani čizkejk sa ananasom i kokosom... Teško je reći šta će vas više očarati. Jela se prave od najkvalitetnijih domaćih namirnica, a uzdignuta su na najviši nivo veštinom Maestralovog kuvara.

Promo

 

Novi wellness i spa centar

Za potpuno opuštanje duha i tela tu je novootvoreni hotelski wellness i spa centar. Ulaskom u njega otkriva se mirna dekoracija u prirodnim tonovima i materijalima. Osim u ponudi masaža i tretmana tela, ljubitelji blagotvornog dejstva visokih temperatura na zdravlje uživaće u finskoj ili turskoj sauni.

Uz živopisne plaže koje se smatraju najlepšim na rivijeri, možete se sunčati i na hotelskom bazenu. Lezite na ležaljku, naručite okrepljujući koktel u baru pored bazena i spremni ste za dnevnu dozu vitamina D.

Rezervišite veče za koncert uživo u Maestral Beach Baru, na plaži ispred hotela. Udobne kese za sedenje na samoj plaži su neizostavni deo celokupne atmosfere. Romantično dalmatinsko veče o kojem sanjamo tokom cele godine.

Bluesun Hotel Maestral nije samo hotel; Maestral je iskustvo, romansa, uspomena.

Rezervišite veče za koncert uživo u Maestral Beach Baru, na plaži ispred hotela. Udobni jastuci za sedenje na samoj plaži su neizostavni deo celokupne atmosfere. Romantično dalmatinsko veče o kojem sanjamo tokom cele godine.

Bluesun Hotel Maestral nije samo hotel; Maestral je iskustvo, romansa, uspomena. Dođite i provedite letnji odmor kakav zaslužujete.

Možete rezervisati svoj smeštaj uz uštedu od minimalno 15% na smeštaju i besplatno otkazivanje OVDE.

Promo

 

Komentari (0)

Loading