Lifestyle

Zlatna je omiljena boja leta

Opšte je poznato da svako godišnje doba ima svoju boju koja ga karakteriše. Sa druge strane, mnogobrojni umetnici, prevashodno slikari, uspeli su da ovo uvreženo mišljenje izmeste u jednu drugačiju perspektivu i time otvore Pandorinu kutiju kreativne subjektivnosti. Zahvaljujući njima, danas svako može da kroz spontanost asocijacija oblikuje stvarnost po sopstvenom nahođenju. To da li zima sa sobom donosi belu ili plavu nijansu zavisi pre svega od naše, i samo naše vizure

Zlatna je omiljena boja leta

Promo

Tako, primera radi, tekuće leto za nekoga može biti zeleno, plavo ili, zašto ne, purpurno ljubičasto. Sve je u oku posmatrača i njegovoj tački gledišta. Ukoliko je neko ljubitelj piknika, leto je za njega definitivno obojeno zelenom bojom. Dani provedeni na morskoj pučini sa ledeno osvežavajućim pićem u ruci, poput Somersby-a primera radi, ostaviće u sećanju leto preobučeno u akvamarinsko plavo, a za nepopravljive romantike asocijacija na leto biće mnogostruki prelivi ljubičaste tokom predvečernjih zalazaka sunca.

Ipak, reći će neko s pravom, to su samo izdvojeni i kratkotrajni elementi leta. Šetnje po prirodi, sedeljke na plaži i zalasci sunca jesu prelepi događaji, ali budimo iskreni, retki su oni koji sebi to mogu svakodnevno priuštiti, tokom celog trajanja leta. Šta je sa onim mnogobrojnijim danima, kada putujemo od kuće do posla i nazad, idemo u kupovinu ili se nalazimo na piću sa prijateljima u lokalnom kafiću? Kakvu boju sa sobom nosi leto u tim trenucima?

Promo

 

Da bismo to otkrili moramo zagrebati malo ispod površine. Pre svega, leto je poznato kao najpozitivnije godišnje doba, prepuno intenzivnih doživljaja, optimističnih misli i vrhunske zabave. To je vreme kada nam, i pored svih obaveza, polazi za rukom da pronađemo vreme samo za sebe i da mu se strastveno posvetimo. Te trenutke neretko nazivamo našim „zlatnim trenucima“ i oni se razlikuju od osobe do osobe.

Primera radi, zamislite vreo letnji dan. Vraćate se sa posla i svuda oko vas su zastakljene zgrade koje ustostručuju već ionako nesnošljivu toplotu. Odjednom poželite da tome stanete na kraj i odlučujete da svratite u prvi kafić koji ima lepu i prijatno senovitu baštu. Ušli ste, zadihani, i pošto ste seli želite da naručite piće. Ali koje? Radni dan je bio naporan i potrebno vam je nešto ledeno osvežavajuće s primesom voća, ali pritom i ludo zabavno što će vašu energiju lako vratiti na optimalni nivo. Naručujete Somersby Passion fruit & Orange. Ili ste možda više za bezalkoholnu verziju, Somersby Mandarina sa 0,0% alkohola.

Promo

 

Ovi pitki cideri najnoviji su osvežavajuće egzotični ukusi iz bogate Somerby porodice. U sebi sadrže svu nesputanost leta, uz idealnu dozu neizostavnog optimizma i dobre zabave. Sofisticirana voćna Passion fruit aroma i okrepljujuća primesa pomorandže garantuju uvek dobru zabavu i uživanje u svim prilikama, na svakom mestu, tokom celog leta. Somersby sa ukusom mandarine pak, zahvaljujući svojoj bezalkoholnoj teksturi, idealan je letnji saveznik koji se može konzumirati u svako doba dana, bilo da ste na poslu, vozite ili samo želite mali predah od svega. 

Promo

 

 

Stvoreni za sve one koji umeju da cene pravi trenutak, da se opuste i uživaju, bilo sami ili u društvu, Somersby Passion fruit & Orange i Somersby Mandarina izvući će ono najpozitivnije iz vas. Furiozan vrtlog strasti izraženi kroz neodoljivu voćnu aromu, uz prisustvo 4,5% alkohola kod Somersby Passion fruit & Orange, čine ih idealnim saveznicima koji sve obične trenutke pretvaraju u poseban vid hedonističkog iskustva. Njihova intenzivno zlatna boja, dobijena posebnim receptom koji predstavlja idealan balans sočnih Passion fruit voćki, pomorandže i mandarine, rasplamsaće vašu maštu do neslućenih visina.

Promo

 

Sada, dok sedite i sa uživanjem pijete svoju dnevnu dozu Somersby-a, posluženog u hladnoj staklenoj čaši punoj leda, razmislite koja bi to posebna, samo vaša boja mogla biti predodređena za leto. Okrenite se oko sebe i pogledajte svet kroz iskričavu vizuru pune čaše u vašoj ruci i shvatićete da je zlatna ipak omiljena boja leta.    

Komentari (0)

Loading