Lifestyle

Prijovićka pokorila Beograd drugo veče zaredom!

Arena je bila premala da primi sve fanove najveće folk zvezde na ovim prostorima

Prijovićka pokorila Beograd drugo veče zaredom!

LiveProduction

Beogradska Arena postala je svedok nečeg zaista epskog – drugi koncert Aleksandre Prijović, najvećeg koncertnog izvođača na Balkanu i šire, ostaće urezan u anale domaće muzičke scene kao jedna od najmoćnijih audio-vizuelnih koncertnih senzacija i događaj koji će se prepričavati generacijama.

LiveProduction

 

Moćan glas, nepregledan broj fanova, obilje emocija, savršena scenografija i koreografija uz najsavremeniju audio-video produkciju za koju je bio zadužen Skymusic – tako bi se u svega par reči moglo opisati drugi beogradski koncert popularne Prije, koja je svojim sinoćnjim nastupom u okviru regionalne turneje „Od istoka do zapada“, bez sumnje, premašila očekivanja i najtvrdokornijih muzičkih kritičara i publiku u prepunoj Areni drugo veče zaredom ostavila bez daha. 

Pročitajte: Prija se slomila na koncertu - Zbog nje nije mogla da zadrži suze: Znam da plačeš

Ni ovaj put Aleksandra se nije štedela – sinoćnji koncert je trajao gotovo tri sata, tokom kojih smo bili svedoci Aleksandrine transformacije u izdanje koje nikada do sada nismo videli. Njena energija i strast prema muzici bili su zarazni, a publika koja je popunila sve do poslednjeg mesta odgovarala je na isti način, pevajući uglas sa njom i stvarajući magičnu atmosferu.

LiveProduction

 

Najveća koncertna ikona na Balkanu i šire potrudila se da, u saradnji sa Skymusic-om, i ovaj put sve na bini izgleda impresivno – gotovo 400 metara kvadratnih LED ekrana, isto tolika površina bine koja je presvučena glossy podom, impresivna scenografija, posebno izrežirane grafike za LED ekrane, moćan sound sistem sa do sada najvećim brojem zvučnika koji su ikada postavljeni u Areni, više od 500 rasvetnih tela, pa sve do specijalnih efekta: impresivne pirotehnike i konfeta, koji su u ključnim trenucima koncerta dodatno podizali atmosferu do usijanja. Aleksandra je donela pravu eru spektakla u svetu muzike.

Pročitajte: Priji i svekrva došla na koncert! Brena kasnila sat i po vremena, svi komentarišu njen stajling (FOTO)

Specijalno iznenađenje večeri i jedan od najupečatljivijih trenutaka desio se kada je na scenu izašla Lepa Brena, što je kod publike izazvalo oduševljenje, uz glasne aplauze i ovacije. Ipak, najemotivnije je bilo kada su Brena i Prija, uz zagrljaje i suze, zajedno otpevale pesmu „Poželi sreću drugima“. Ništa manje emotivno nije bilo kada su na binu izašli momci iz Lexington benda, koji su takođe bili specijalni gosti.

LiveProduction

 

Drugi po redu beogradski koncert završen je numerom „Zvuk tišine“, a predstoji nam i treća Arena, večeras od 20.30 časova. Kapije najveće koncertne dvorane otvaraju se tačno u 18 časova, a nakon tri prestonička koncerta, popularnu Priju očekuju i koncerti u regionu, budući da je upravo u domaćoj prestonici otpočela svoju prvu regionalnu turneju „Od istoka do zapada“.

LiveProduction

 

 

 

Komentari (0)

Loading