Celebrity News

Priji i svekrva došla na koncert! Brena kasnila sat i po vremena, svi komentarišu njen stajling (FOTO)

Svekrva Aleksandre Prijović pojavila se u Areni da podrži snaju

Priji i svekrva došla na koncert! Brena kasnila sat i po vremena, svi komentarišu njen stajling (FOTO)

Ata Images

Svekrva Aleksandre Prijović nije bila na jučerašnjem koncertu uspešne snaje, ipak večeras se pojavila i pokazala koliko ceni njeno zalaganje, trud i rad.

Ata Images

 

Iz prvih redova već sati i po vremena Zorica Nakić zajedno sa sinom, Viktrom Živojinovićem, Prijinim roditeljima, bakom i dekom aplaudira i peva hitove uglas.

Pročitajte: Prija se slomila na koncertu-Zbog nje nije mogla da zadrži suze - Znam da plačeš

Ponosna je nesumnjivo svekrva Aleksandre Prijović na to kakvu je devojku njen prvenac oženio, unuka Aleksandra obožava i uvek ga rado čuva, a nije tajna da ga i Lepa Brena mnogo voli i oseća kao svog.

Ata Images

 

Takođe je poznato da je najveća balkanska zvezda vrlo bliska sa Prijom i svojim posinkom Filipom kojeg je takoreći odgajila, stoga je svima bilo potpuno nejasno što se ni večeras nije pojavila

Svi su se pitali šta je to folk divu moglo da spreči da podrži koleginicu.

Ata Images

 

Spekulisalo se da je na proputovanju sa prijateljicama, te da se ni sutra na trećem koncertu ona neće pojaviti.

Ata Images

 

Oni optimistični pak verovali su da će Brena crvenim tepihom Štark Arene prodefilovati kada se svi najmanje budu nadali, i bili su u pravu.

Pročitajte: Vreme je da vam saopštimo najlepše vesti! Aleksandra Prijović i Filip Živojinović putem Instagrama obradovali naciju- Devojčica je...(FOTO)

Pevačica se sva zadihana pojavila u sred noći. Simpatično obučena u plave pantalone, belu majicu prsluk i mantil sa Paja Patkom na poleđini.

Ata Images

 

Vredno, kao i uvek ispozirala je fotoreporterima, a zatim se užurbano zaputila ka ulazu.

Ata Images

 

Svi se i dalje pitaju da li je kasnila namerno jer je ona iznenađenje večeri i gost na bini ili obaveze nikako do poslednjeg sekunda nije mogla da odloži.

Ata Images

 

Šta god bilo po sredi važno je da se pojavila jer njena podrška Aleksandri svakako znači a veruje se da će i publika pasti u trans ako se zaista pojavi na bini.

Komentari (0)

Loading