Lifestyle

NAJBOLJE MODNE KOMBINACIJE ZA JESEN: Istraži novu Guess kolekciju

Pored promene vremena, jesen nam donosi i smenu odevnih komada u našim ormarima

NAJBOLJE MODNE KOMBINACIJE ZA JESEN: Istraži novu Guess kolekciju

Promo

Tople i zagasite nijanse, prilagođene novim modnim trendovima, nas čekaju i ove sezone. Tu su i urbani modeli zanimljivih krojeva i materijali koji će obeležiti toplije kombinacije. Ako se još uvek niste pripremili za nadolazeći period, Guess vam donosi inspiraciju za jedinstvene jesenje outfite.

Promo

 

 

Haljina Salonke Torba

Jedan od glavnih aduta nove sezone jeste midi haljina sa dugim rukavima, koja se lako uklapa u različite stilove. Ona može biti deo poslovnih kombinacija, ali i onih ležernijih, svakodnevnih. Guess haljina dolazi u omiljenim jesenjim nijansama, crnoj, braon, bordo i beloj, te nećete pogrešiti ako je uparite sa crnim kožnim salonkama i torbom u istoj boji.

Promo

 

 

Haljina Sako Kaiš Torba Čizme

Za glamurozne prilike neka vaš izbor bude satenska slip haljina koju možete upariti sa belim blejzerom i kožnim čizmama sa štiklom. Za dodatnu dozu elegancije, outfitu dodajte malu torbicu i kaiš. Ukoliko se udobnije osećate u pantalonama, beli sako možete upariti sa satenskim modelom, košuljom sa printom i antilop salonkama.

Promo

 

 

Sako Pantalone Košulja Torba Salonke

Dolaskom jeseni uglavnom posegnemo za udobnom, a trendy odećom koju je jednostavno kombinovati. Za svakodnevne užurbane trenutke ili odlazak na kafu sa prijateljima biće vam potrebnan kvalitetan prsluk, farmerke širokih nogavica koje su veliki trend ove sezone, mekana rolka i udobne patike.

Promo

 

 

Rolka Farmerke Prsluk Patike Torba Kaiš

Komade iz nove Guess kolekcije za jesen i zimu možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

Komentari (0)

Loading