Lifestyle

POČELA JE NOVA ERA ŽENSKE LEPOTE - LADY B POMERA GRANICE

Nova kolekcija LADY B predstavljena uz ovacije

POČELA JE NOVA ERA ŽENSKE LEPOTE - LADY B POMERA GRANICE

Promo

U prijatnom ambijentu hotela „Crowne Plaza” predstavljena je nova kolekcija brenda Lady B, koji je porodica Živojinović lansirala prošle godine.

Čuvena teniska legenda Slobodan Boba Živojinović i muzička zvezda Lepa Brena, koji su idejni tvorci ovog brenda, s prijateljima i saradnicima podelili su radost dosadašnjeg uspeha i revijom predstavili nove proizvode za zimu/proleće 2024. godine.

Promo

 

Aplauz, čestitke i zdravica dovoljno govore koliko su se novi proizvodi dopali onima koji su imali tu čast da ih među prvima vide.

– Kompanija „Lady B” postoji godinu dana i za to vreme smo postali market lideri u prodaji premijum čarapa. Proširili smo se na region. Proizvodi iz naše nove linije „Lady B Innovation” jedna nova linija, koja se sastoji od tri kolecije FIR, Magic i Fly.  

Promo

 

„Magic” linija vas vraća u mladost, u sebi ima nanočestice zlata i hijaluronske kiseline, druga linija se zove „Fly” i namenjena je stjuardesama a pogodna je i za sve vrste putovanja jer ima masažere na stopalima, samim tim i za žene koje dugo stoje na nogama, jer zbog poboljšane cirkulacije daje medicinske efekte kada je zdravlje žena u pitanju.

Promo

 

Treća kolekcija, koja nosi naziv „FIR”, a od koje kompanija najviše očekuje u sezoni 2024. jer se pokazalo, ozbiljnim i studioznim istraživanjem koje je sprovela doktorka Ana Gifing na petnaestak žena, da će biti omiljena ženama.

Promo

 

Naime, fenomenalni rezultati govore u prilog tome da su žene, koje su bile deo ovog programa, posle završetka tretmana u obimu gubile 10 do 12 centimetara (ukupno gledajući ruke i noge), a kada su u pitanju masne naslage, do 2,6 kilograma, objasnio je Živojinović i dodao:

– Suština tretmana je komoditet jer nemate psihičko opterećenje kada krenete da koristite. Preporuka je da ujutru stavite malo kreme, nakon čega obujete FIR čarapu ili stavite FIR rukave i istog trenutka možete otići na posao ili obavljati svakodnevne obaveze uz udobnost ovog proizvoda. Čarape i krema u prodaju su u objedinjenom pakovanju jer samo zajedno daju efekte – objasnio je bivši teniser velikom broju okupljenih medija.

Promo

 

On je otkrio i da je upravo Brena uz pomoć jednog od novih proizvoda uspela da skine 4 centimetra u obimu ruku. Muzička zvezda je objasnila da je problem sa naslagama na rukama imala od kada je polomila obe ruke, te da joj je suprug pronašao rešenje.
– Rezultati su vidljivi posle mesec dana iako ne vežbate. Sve smo isprobali na meni. Znate da sam pre nekoliko godina polomila obe ruke, imala sam masne naslage i smanjila sam obim ruku za četiri centimetra zahvaljujući malim fiber infracrvenim zracima u rukavima. Od istog materijala su napravljene i „FIR" čarape i šorts. Ta kolekcija je moj favorit.

Promo

 

Pored navedenih linija, „Lady B” je predstavio i „Pushup” kolekciju, „Beach” ali i „Midnight X Collection”, modne kreatorke Ive Nakić koja naglašava žensku senzualnost i zavodiljivost.

Promo

 

Da je kompanije mislila na sve pripadnice lepšeg pola, govori i dopuna „Elegance” kolekcije novim modelima namenjenim damama sa izraženim oblinama (Midnight elegance). Izrađene su u 3D tehnologiji, koja ovom proizvodu daje dodatnu izdržljivost. A tu su i Termal hulahopke za hladne zimske dane.

Promo

 

Iz kompanije su otkrili da će „FIR” kolekcija, za koju sada vlada najveće interesovanje, biti uskoro dostupna i u najvećim lancima apoteka, kako kod nas, tako i u regionu, gde će predstavljati novitet plasiran na tržištu farmacije.

 

                IG ladyb.world

                www.ladyb.world

Komentari (0)

Loading