Lifestyle

Otvoren je Vukov božićni kutak

Svečanim otvaranjem jedinstvene prodavnice novogodišnjih ukrasa i slatkiša, u Beogradu je i zvanično započela sezona novogodišnjih praznika.

Otvoren je Vukov božićni kutak

Promo

Vukov božićni kutak je mesto gde snovi postaju stvarnost, a u to su se uverili gosti svečanog otvaranja i brojni posetioci prodavnice u TC Galerija, koja budi najlepše uspomene na detinjstvo i praznike.

- Beograd je još jednom postao prestonica praznične čarolije i pokazao da je zaista svetski grad, samo je jedan od komentara oduševljenih posetilaca prve ovakve prodavnice u našem regionu. Već treću godinu zaredom, prvi beogradski Christmas concept store poziva sve ljubitelje praznične euforije da iskuse magiju novogodišnjih praznika u pravoj filmskoj scenografiji božićnog kutka, dok ispijaju najlepše ukrašenu toplu čokoladu i biraju unikatne novogodišnje ukrase. Nastup dečijeg hora Čarolija, slikanje sa Deda Mrazom i mnoštvo šarenih ukrasa obeležili su ovaj veličanstven događaj i još jedan podvig event menadžera, dekoratera i našeg osvedočenog specijaliste za božić – Vuka Tomića.

Promo

 

 

- Danas sam ostvario još jedan svoj san. Raduje me kada vidim koliko su ljudi srećni od momenta kada prođu kroz naša svetleća vrata, kao da su prešli u neku drugu dimenziju. Sve te divne reakcije su nepresušan izvor inspiracije za mene da nastavljam da stvaram magiju božićnih praznika, izjavio je Vuk.

Promo

 

 

Ovogodišnji asortiman Vukovog božićnog kutka prevazilazi sva očekivanja posetilaca – na policama se mogu naći novogodišnje jelke, sijalice i najraznovrsniji ukrasi koje su Vuk i njegov tim pažljivo birali i uvozili iz Poljske, Belgije, Italije, Holandije, Nemačke i Grčke.

Promo

 

 

Od celog asortimana, kao zvezdu ovogodišnje kolekcije Vuk je izdvojio ukras sa motivom njegove kuće, čuvene kuće u Gostivarskoj 32 koju je Vuk, kao dečak, počeo da ukrašava od svoje 10. godine a koja je, mnogo godina kasnije, postala mesto tradicije obeležavanja novogodišnjih i božićnih praznika u Beogradu i celoj Srbiji.

Promo

 

 

- Naša kuća više ne postoji, ali zauvek će živeti na ovim divnim kuglama, u vašim domovima, a već od sledeće godine krećemo sa stvaranjem nove magije i ukrašavanjem novog stambenog objekta na dobro poznatoj, staroj, adresi: Gostivarska 32“.

Komentari (0)

Loading