Lifestyle

Novogodišnji poklon koji će baš sve obradovati: Do 18. januara nezaboravno iskustvo

SBB otključava dodatne kanale i Video klub

Novogodišnji poklon koji će baš sve obradovati: Do 18. januara nezaboravno iskustvo

Promo

Doba praznika je za mnoge najlepši period u godini. Vreme kada pravimo retrospektive, kada opraštamo onima koji su nas uvredili i sami se trudimo da ispravimo svoje propuste.

To je i ono lepo vreme darivanja koje pamtimo iz najranijeg detinjstva, kada smo nestrpljivo iščekivali brižljivo upakovan poklon ispod jelke. Kad uživamo da provodimo vreme sa porodicom i najbližima i da zaboravimo na sve brige koje nas muče.

Mnogi praznike ne mogu da zamisle bez dobre hrane i kvalitetnog filmskog i serijskog programa. Zato je SBB kompanija odllučila da nastavi svoju tradiciju darivanjа i korisnicima pruži nezaboravno iskustvo uz najbolji novogodišnji TV maraton, bogat filmski i serijski program i HBO hitove.

shutterstock

 

 

Jer, svako od nas je pomalo Deda Mraz. Do 18. januara SBB kompanija je za sve svoje korisnike otključala dodatne kanale, Video klub i HBO Premium paket koji možete da aktivirate besplatno putem MojSBB naloga.

SBB korisnici Premium paketa u okviru Video kluba imaju specijalni katalog „Naš poklon“, koji je dostupan na EON platformi, a sadrži popularne filmske i serijske naslove za svakog člana porodice.

Mesec slavlja može da počne. Srećni praznici!

Više informacija pronađite na sbb.rs.

Komentari (0)

Loading