Lifestyle

Elegantan način da oslobodite telo od zimskih toksina

Kako se osloboditi toksina glavna je tema poslednjih dana

Elegantan način da oslobodite telo od zimskih toksina

Promo

Elegantan način da oslobodite telo od zimskih toksina

Januar je mesec kada mnogi od nas razmišljaju o novogodišnjim odlukama, a jedna od čestih želja je da poboljšamo svoje zdravlje. U tom duhu, jedan od najboljih saveznika za čišćenje tela od toksina nakupljenih tokom praznika je zeleni čaj. Osim što je važan za zdravlje i bogat aktivnim sastojcima, zeleni čaj donosi osećaj energije i lakoće u svakodnevnu rutinu.

Dobrobiti zelenog čaja

Zeleni čaj vekovima ima posebno mesto u kulturama širom sveta, a njegove pogodnosti za zdravlje su dobro poznate. Sastoji se od brojnih antioksidansa, flavonoida i polifenola koji sadrže moćna detoksikacijska i protivupalna dejstva, te pomažu u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanog slobodnim radikalima.

Osim toga, redovno konzumiranje zelenog čaja može da poboljša zdravlje srca, smanji rizik od srčanih bolesti i poboljša aktivnost mozga, povećavajući koncentraciju i smanjujući stres. Zeleni čaj takođe može da  pomogne u procesu mršavljenja (često se povezuje sa ubrzanim metabolizmom), kao i da reguliše nivo šećera u krvi.

Promo

 

 

Elegancija u čaši: Skinage Kolagen Elegans

Kako bismo unapredili efekat zelenog čaja i telu pružili dodatnu podršku, predstavljamo vam novi kolagen na tržištu: Skinage Kolagen Elegance iz fabrike lekova i dodataka ishrani Yasenka. Njegova inovativna formulacija sjedinjuje snagu zelenog čaja sa ključnim sastojcima za lepotu i opšte dobrostanje.

Promo

 

 

Ključni sastojci:

Zeleni čaj: revitalizuje umoran ten, podstiče obnovu stanica organizma i osigurava mu energiju, neutralizuje slobodne radikale koji uzrokuju prevremeno starenje, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, sprečava upalne procese u koži, smanjuje pojavu akni, sprečava fotostarenje kože.

Kolagen: podstiče sintezu kolagena u koži, vraća elastičnost, popunjava postojeće i smanjuje pojavu novih bora.

Hijaluronska kiselina: osigurava vezivanje vode i hidrataciju svih slojeva kože, dubinski smanjuje dehidracijske linije i sprečava nastajanje novih bora.

 

MSM (metilsulfonilmetan): smanjuje pojavu akni i rozacee, ima dokazano protivupalno delovanje, povećava stvaranje energije u telu, smanjuje bolove u zglobovima i upalu mišića, povećava sposobnost organizma da eliminiše otpadne materije, ublažava simptome alergije, smanjuje stvaranje bora, jača kosu.

Koenzim Q10: nevidljivi štit i vitalna energija svake stanice, štiti kožu od spoljnih uticaja, aktivira staničnu energiju (pomaže stanici da izluči toksine i bolje iskoristi hranljive materije), smanjuje oštećenja od sunca.

Vitamin C: štiti stanice od oksidativnog stresa, osigurava pravilnu sintezu kolagena, smanjuje nastanak staračkih fleka.

B vitamini i cink: sprečavaju perutanje kože, hrane i jačaju kosu i nokte i sprečavaju lomljenje uz podsticanje rasta.

Promo

 

 

Zaokružite svoju rutinu uz Elegance

Dodavanjem Elegansa u svakodnevnu rutinu ne samo da ćete dobiti sve pogodnosti zelenog čaja već i podržati celokupno zdravlje vašeg tela. Ovaj proizvod nije samo dodatak ishrani, već elegancija u čaši koja vam omogućuje da brinete o sebi na najvišem nivou.

Započnite svoje putovanje prema zdravijem i elegantnijem životu uz „Elegans“ i zeleni čaj - spoj koji čini čuda za vaše telo.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading