Lifestyle

Ena Luna otkriva kako da iznenadite voljenu osobu za Dan zaljubljenih

Jedna od najuticajnijih domaćih influenserki, Ena Luna, sa hiljadama pratilaca na društvenim mrežama, postala je ne samo trendseter već i glas generacije koja se izražava kroz digitalne platforme.

Ena Luna otkriva kako da iznenadite voljenu osobu za Dan zaljubljenih

Ena Luna X Wolt

U susret "Danu zaljubljenih" Ena Luna otkriva svoje početke, inspiraciju za preduzetničke poduhvate, kao i šta za nju predstavlja praznik ljubavi, koji se obeležava širom sveta. 

Kako izgleda put od ekonomiste do influensera?

- Put do posla influensera ili bilo kod drugog u domenu društvenih mreža u današnje vreme znatno se razlikuje od onog kada sam počela time da se bavim, pre sedam, osam godina, posle završenog fakulteta koji je „must“ ne samo kod nas, već svuda u svetu. Smatram da je obrazovanje krucijalna stvar u životu svakog pojedinca jer nas oblikuje kao osobe. Da li ćemo se baviti poslom za koji smo se obrazovali zavisi od određenih faktora, ali ono može da nam bude samo prednost, u preduzetništvu posebno. Takođe, važno je ići stepenicu po stepenicu. Samo na taj način možemo temeljno da postavimo sopstveni biznis i u njemu ostvarimo svoj pun potencijal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

 

Vaših pet godina u retrovizoru?

- Živimo toliko brzo da ono što nam se desi u periodu od mesec dana našim roditeljima se možda nije dešavalo ni za godinu. Mislim da se retko osvrnemo na period od pet godina i analiziramo šta nam se sve desilo. Najviše sam se radovala oba puta kada sam se ostvarila kao roditelj, a kada je reč o poslu, postoji mnogo saradnji na koje sam ponosna, jerje to doprinelo da danas imam brend na kome radim i koji me ispunjava na dnevnom nivou. Saradnja sa kompanijom kao što je "Wolt" za mene je potpuno prirodna, s obzirom na to da sam "heavy user" onlajn poručivanja. Sve što može da se uradi onlajn, ja sam osoba koja će to učiniti, a Wolt mi pomaže i u svakodnevnom životu, ne samo prilikom poručivanja hrane. Dešavale su se situacije da je Wolt spasavao i snimajuće dane, kada smo zaboravljali, na primer, memorijsku karticu - bez koje ne možemo da radimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @wolt.srbija

 

Kako danas deca gledaju na vašu profesiju?

- Moja deca su još mala i ne razumeju u potpunosti moj posao. Iskreno se trudim da ih sačuvam od onlajn sveta. Nemaju uređaje zahvaljujući kojima mogu same da skroluju i budu onlajn, mislim da je za to prerano. Starija ćerka uživa u nekim benefitima mog posla i zabavno joj je kada samoinicijativno učestvuje u kampanjama. To nam omogućava da imamo i malo drugačije aktivnosti između mame i ćerke nego što je uobičajeno za njene vršnjake.

Ena Luna X Wolt

 

Na kojoj DM vidite potencijal "Dana zaljubljenih"?

- "Dan zaljubljenih" je sve popularniji kod nas. Svaki praznik koji slavi ljubav i podseća nas na to da obratimo pažnju na voljenu osobu dobar je povod da osmislimo neko malo iznenađenje. Čak i ukoliko se desi da ste zaboravili poklon ili niste imali vremena to da obavite, Wolt je uvek tu. Ova digitalna platforma može vam, pre svega, olakšati potragu za idealnim poklonom - od cveća do nekih originalnih stvari. Omogućava vam i da zakažete unapred dostavu ili da naručite u poslednjem času večeru za dvoje i u udobnosti svog doma uživate u romantičnoj atmosferi. U tim situacijama Wolt je zaista "life saver".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

 

Komentari (0)

Loading