Lifestyle

Omiljeni sadržaj i bindžovanje do mile volje, a evo kako da kontrolišete šta deca rade na internetu

SBB ima nove funkcionalnosti

Omiljeni sadržaj i bindžovanje do mile volje, a evo kako da kontrolišete šta deca rade na internetu

Promo

Za mnoge je scenario idealne večeri onaj kada u miru svog doma, uz kokice, uživate u filmu koji već dugo želite da pogledate. Bioskop je posebno iskustvo, ali i intimna atmosfera ima svoje čari.

Dovoljno je samo da imate EON Video klub. Jednostavan je za korišćenje, elegantan i personalizovan.

EON Video klub je sada osvežen - ima moderan i jednostavan interfejs. Uz jedan klik uživaćete u omiljenom sadržaju, a kada ste neodlučni, EON je tu da vam preporuči ono što je u vašem senzibilitetu.


Gledajte sve epizode prve sezone serije "Vreme smrti" odjednom u novom EON Video klubu po ceni od 690 dinara.

Aktivacija je preko Moj SBB naloga, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra na 19900. Cela sezona serije dostupna je za gledanje trideset dana od trenutka aktivacije.

Najmoderniji izgled interfejsa u kombinaciji sa tvojim omiljenim sadržajem donosi još uverljivije i prijatnije iskustvo za bindžovanje, ali ima li potrebe za brigu kada su u pitanju najmlađi?

Promo/SBB

 

 

EON KIDS

Kako biste bili sigurni da vaša deca uživaju u prikladnom sadržaju, kreirajte EON Kids profile prema uzrastu! EON uči šta dete voli da gleda i preporučuje sadržaj koji ga zanima. Sadržaj je prikladan samo dečjem uzrastu, a okruženje je takvo da će se deca lako snaći. Možete kreirati više dečjih profila i izabrati avatare po želji

EON Connect

Deca na internetu zadovoljavaju radoznalost, četuju, igraju igrice i na neki način potvrđuju svoju vrednost u društvu, a stručnjaci koji se bave zavisnošću od kompjutera navode da je najmlađima dovoljno dva sata dnevno na internetu.

Sve preko toga utiče na pažnju, razdražljivost, san, obavljanje zadataka i može da stvori zavisnost.

Takođe, deca mogu da budu izložena nekoj vrsti zloupotrebe koju često ne umeju ni da prepoznaju.

Koliko god da se trudite da deci kroz razgovor ukažete na eventualne opasnosti, neophodne su mere opreza.

Promo

 

 

Vodite računa o tome koliko dete provodi vremena za kompjuterom ili mobilnim telefonom, ali to često nije moguće ako ste na poslu.

Da deca budu bezbedna onlajn pobrinuo se EON. Uz EON Connect u svakom trenutku možete da kontrolišete pristup sajtovima određenih internet kategorija, aplikacijama i društvenim mrežama.

Kad god vam odgovara, možete da pauzirate internet na određeni period. 

Uz EON Connect imate punu kontrolu, jer možete da onemogućite korišćenje interneta tokom noći i podesite vreme spavanja.

 

 

Komentari (0)

Loading