Lifestyle

„DUEL 1 dinar” - podrška za samohrane majke u Srbiji

U prijatnom okruženju, kompanija Beohemija, koja posluje u okviru češkog CE Industries holdinga, ugostila je predstavnike medija, predstavljajući najnovije inicijative, kampanje i dostignuća.

„DUEL 1 dinar” - podrška za samohrane majke u Srbiji

Promo

Prisutnima su se obratili Roman Kratochvil, generalni direktor, Dragana Sekerez, direktor marketinga i Ivan Janićijević, komercijalni direktor Beohemije.

Ovom prilikom, najavljen je početak kampanje „DUEL 1 dinar”, gde će svaki prodati DUEL gel deterdžent doprineti podršci samohranim majkama u Srbiji.

U saradnji sa Centrom za unapređenje društva, Beohemija pokreće inicijativu u kojoj dinar od svakog prodatog DUEL gel deterdženta, ide kao pomoć samohranim majkama u Srbiji. Ovaj korak ukazuje na društvenu odgovornost kompanije i želju da se pruži podrška onima kojima je najpotrebnija.

Svesni izazova domaće kompanije, Beohemija ne ulaže samo u tehnologiju već i u istraživanja, kako bi bolje razumeli potrebe svojih korisnika. Nedavno istraživanje otkrilo je da žene, bez obzira na životnu situaciju, doživljavaju sebe kao superheroje, koji se svakodnevno suočavaju s mnoštvom obaveza, te su odlučili da se posvete podršci ovim ženama putem kampanje „DUEL - Snažan, Nežan i Moćan, kao ti”.

Kroz DUEL kampanju, Beohemija ne samo da ističe kvalitete svojih proizvoda već i daje glas ženama koje ih koriste. Otvoreno priznajući inspiraciju koju crpe iz svakodnevnih junakinja, brend se postavlja kao podrška ženama koje, uprkos izazovima, održavaju osmeh na licu, izražavajući im priznanje.

DUEL, sa svojim praškastim deterdžentima, omekšivačima i gel deterdžentima, osvojio je poverenje potrošača svojim doslednim kvalitetom i originalnim mirisnim notama, uključujući Soft Lotus, best seller među omekšivačima. U dinamičnom tržišnom okruženju, kompanija Beohemija se ističe svojom raznovrsnom ponudom proizvoda, gde je pored dobro poznatog brenda Duel, prisutna i sa brendom Spin u kategoriji deterdženata za posuđe, ručno i mašinsko pranje, segmentu budget friendly deterdženata i omekšivača Selection, tako i u kategoriji kućne hemije, pod brendom Pompa.

Beohemija je pokazala svoje dugoročno opredeljenje ka podršci zajednici i ostvarivanju društvene odgovornosti kroz kampanju „DUEL 1 dinar”, dosta je posvećena rastu i razvoju kompanije, brendova i svojih zaposlenih.

Komentari (0)

Loading