Lifestyle

Crux Pure predstavlja novi proizvod i proslavlja godišnjicu poslovanja

Ashwagandha - prirodna snaga za um i telo

Crux Pure predstavlja novi proizvod i proslavlja godišnjicu poslovanja

Stefan Simonović

Ashwagandha - prirodna snaga za um i telo

Kompanija Bio Solutions, prepoznata po svom brendu Crux i proizvodu Pure Collagen Peptides, proslavila je ovog vikenda godišnjicu poslovanja i na taj način se zahvalila višegodišnjim saradnicama. Ovom prilikom, oni su predstavili i novi proizvod - 100% prirodnu Ashwagandhu, koja telu pomaže da se uspešno prilagodi stresnim uslovima. 

Crux je domaći brend koji je za našto više od dve godine postigao veliki uspeh zahvaljujući posvećenosti kvalitetu proizvoda, inovativnosti i povezivanju sa ljudima, u cilju odabira zdravijeg načina života. 

Stefan Simonović

 

- U decembru 2021. godine smo sa bliskim prijateljima i porodicom upakovali prvih 1600 kutija. Danas imamo izazov da proizvedemo dovoljne količine kako bismo zadovoljili potražnju. Izuzetno smo ponosni i zahvalni što smo prepoznati na tržištu kao zdrav, posvećen i pouzdan brend u oblasti prirodne suplementacije.

Posebnu zahvalnost dugujemo svim korisnicima i saradnicima koji su doprineli uspehu Crux Pure brenda, te je na nama bilo da nastavimo da verujemo i ostanemo uporni i vredni - obratili su se Milica i Branko Kankaraš, osnivači i vlasnici brenda.

Stefan Simonović

 

Osim što je okupila prijatelje i saradnike brenda, stručnjake i influensere iz health i beauty domena, proslava godišnjice poslovanja bila je i ekskluzivna prilika da prisutni saznaju za novi proizvod koji je sada dostupan u obogaćenoj ponudi brenda. Reč je o Crux Pure Ashwagandha suplementu, proizvedenom od najčistijeg i najistraživanijeg oblika moćne istoimene biljke, poreklom iz Indije. 

Stefan Simonović

 

Ashwagandha (Withania somnifera) je vodeća biljka Ajurvede, tradicionalnog sistema medicine iz Indije. U pitanju je adaptogena biljka koja pomaže telu da se uspešno prilagodi stresnim uslovima. Ona je jedna od retkih biljaka koja ima značajne efekte kako na psihološke, tako i na fiziološke aspekte ljudskog funkcionisanja. U Ajurvedi je nazivaju i “Princem biljaka” jer ima impresivno širok spektar terapeutskih efekata. Kao i Crux hidrolizovani kolagen, i ovo je proizvod 100% prirodnog porekla. 

Stefan Simonović

 

Ashwagandha utiče na smanjenje stresa i anksioznosti, poboljšanje kvaliteta sna, upravljanje telesnom težinom, povećanje fokusa i memorije, održavanje zdravlja štitne žlezde, povećanje mišićne snage, održavanje zdravlja kardiorespiratornog sistema, kao i održavanje seksualne funkcije kod muškaraca i žena.

Više informacija o proizvodima pronađite na https://www.cruxpure.rs/.

Stefan Simonović

 

Stefan Simonović

 

Stefan Simonović

 

Promo 

Komentari (0)

Loading