Lifestyle

USKRŠNJA ČAROLIJA NA OBALI U ONE&ONLY PORTONOVI STILU

Ovaj elegantni rizort na obali Jadrana nudi raskošna gastronomska iskustva, avanture uz more i zabavu za čitavu porodicu

USKRŠNJA ČAROLIJA NA OBALI U ONE&ONLY PORTONOVI STILU

promo/portonovi one&only

Zamislite čarobnu oazu na obali Jadranskog mora gde se prefinjeni gastronomski užici, morske avanture i porodična zabava stapaju u savršenu harmoniju. U tom kutku rajske prirode doživite čaroliju uskršnjeg praznika, provedite kvalitetno vreme, posvetite se sebi i svojim najmilijima.

promo/portonovi one&only

 

 

Smešten uz obalu Bokokotorskog zaliva, One&Only Portonovi predstavlja savršen spoj luksuza i prirodne lepote. Dok sunce nežno obasjava mediteranske vrtove, a miris mora pleše u vazduhu, osetite kako se svaka napetost topi pod toplim jadranskim zracima sunca. Zaplovite u dan uz jutarnju jogu uz zvuke mora i cvrkut ptica, ili istražite tajanstvene delove mediteranskog seoca Portonovi. Svaki kamen priča svoju priču, ističući svoj šarm, a svaki trenutak nosi prizvuk bajke koja čeka da bude otkrivena.

promo/portonovi one&only

 

Za najmlađe, tu su nezaboravne avanture lova na jaja, igre na prostranom travnjaku i posebne aktivnosti u sklopu KidsOnly programa, uključujući i nezaboravno jahanje konja duž peščane obale, performans mažuretkinja i uvek dostupnu stanicu sa slatkišima. Osetite radost zajedništva dok istražujete i stvarate dragocene uspomene s voljenima.

promo/portonovi one&only

 

Nakon jutarnjih aktivnosti, zabave i avantura, prepustite se uživanju uz raskošni Uskršnji brunch u restoranu Sabia. Očekuju vas neograničena količina selekcije pica, fini italijanski zalogaji i vesela atmosfera oplemenjena muzikom uživo, koja će dodatno upotpuniti vaš nezaboravan praznični doživljaj.

promo/portonovi one&only

 

Ne propustite posebnu ponudu Adriatic Getaway, i ostvarite 20% popusta za putnike iz balkanske regije. Rezervacije su obavezne, a program za Uskrs može podleći promenama bez prethodne najave.

promo/portonovi one&only

 

Dozvolite sebi da otkrijete luksuz i čaroliju Uskrsa na jedinstven način u One&Only Portonovi rizortu - mestu gde se snovi pretvaraju u stvarnost.

promo/portonovi one&only

 

Za sve dodatne informacije i rezervacije molimo kontaktirajte nas na telefon +382 31 691 000 ili putem email adrese [email protected]

 

Uskršnji Brunch

Nedelja, 5. maj | 12h – 16h

Sabia | 100 evra | 140 evra uz neograničeno točene napitke

Deca od 4 do 11 godina | 50 evra | Deca do 4 godine besplatno

Sve cene su podložne 10% servisne naknade

 

promo/portonovi one&only

 

O brendu One&Only

Vrhunac ultraluksuznog dizajna, autentičnog iskustva i iskrenog gostoprimstva, One&Only predstavlja izuzetnu kolekciju jedinstvenih rizorta i privatnih vila smeštenih na najinspirativnijim destinacijama širom sveta. Kreirani u harmoniji sa prirodom i utemeljeni u lokalnoj kulturi, svaki od izuzetnih, neponovljivih rizorta ima svoju posebnu priču i harizmu. Ova ekskluzivna kolekcija uključuje destinacije širom sveta, od Grčke i Meksika, do Mauricijusa i Ruande, uz Big Sky Montana i prvi urbani One&Only rizort u Dubaiju, koji će biti otvoreni uskoro. One&Only privatne vile su trenutno dostupne za kupovinu u Meksiku, Crnoj Gori, Montani (SAD), Grčkoj i Dubaiju (UAE). Za više informacija o brendu One&Only posetite oneandonlyresorts.com.

promo/portonovi one&only

 

Kerzner International Holdings Limited, preko svojih podružnica, predstavlja vodećeg međunarodnog investitora i rukovodioca rizorta, ultraluksuznih hotela i rezidencija, kao i inovativnih iskustava u domenu zabave i igara. Vodeći Kerzner brend Atlantis uključuje Atlantis, The Palm, Dubai, rizort na vodi koji broji 1.500 soba na arhipelagu Palma, sa pogledom na Arapsko more i kontinentalni Dubai, kao i Atlantis, Sanja Hainan u Kini, i Atlantis, The Royal Resort & Residences u Dubaiju. Pod brendom One&Only, Kerzner vodi neke od najprestižnijih ultraluksuznih rizorta na svetu, smeštenih u Grčkoj, Crnoj Gori, Meksiku, Mauricijusu, Maldivima, Južnoj Africi, Dubaiju, Ruandi, Maleziji i Australiji. Dolazeći imerzivni bend životnog stila SIRO u fokusu ima holističko iskustvo zdravlja i "wellnessa". Najnovije Kerzner ugostiteljsko iskustvo Rare Finds lansirano je u februaru 2023. godine i ponovo otvoreno u Bab Al Shams u Dubaiju. Za više informacija o našem brendu, molimo vas da posetite: atlantis.com, oneandonlyresorts.com, sirohotels.com, www.rarefindsresorts.com. Za više informacija o Kerzner International molimo vas da posetite kerzner.com.

promo/portonovi one&only

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading