Lifestyle

Dr. Oetker ukusi koje volimo u novom izdanju

Dr. Oetker ovsene kaše već su dobro poznat proizvod koji je mnogima omiljeni izbor za doručak ili užinu

Dr. Oetker ukusi koje volimo u novom izdanju

Promo

Ono što je novitet jeste redizajn linije ovsenih kaša kao i dva nova ukusa! Pakovanja su redizajnom dodatno oplemenjena i doprinose poboljšanom iskustvu uživanja, boljoj vidljivosti i naglašavaju ključne karakteristike proizvoda.

Pojačanje dolazi sa dva nova, letnja, ukusa: Ovsena kaša sa jagodom i belom čokoladom i Natural Vibes ovsena kaša sa suvom šljivom i cimetom. Izvanredne kombinacije sočnog voća i ovsenih pahuljica donose jedinstveno iskustvo, i idealan su osvežavajući obrok koji obezbeđuje energiju tokom dana.

Dr. Oetker u asortimanu ima 11 različitih ukusa, uključujući i liniju Natural Vibes koja ne sadrži dodate šećere.

Pored jednostavne pripreme, predstavljaju kvalitetan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana.

Promo

 


Dr. Oetker u asortimanu ima 11 različitih ukusa, uključujući i liniju Natural Vibes koja ne sadrži dodate
šećere.

Pored jednostavne pripreme, predstavljaju kvalitetan obrok sa prirodno visokim sadržajem vlakana. Od celog su zrna ovsa, sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i predstavljaju izvor proteina.

Nove Dr. Oetker ovsene kaše su u prodavnicama od sredine aprila. Za više informacija, posetite oetker.rs ili pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama.

Tajna dobrog raspoloženja i zadovoljnog osmeha krije se u malim zrnima ovasa i neodoljivim sastojcima. Uz omiljene ukuse započnimo dan lagano, nasmejanog lica.

Komentari (0)

Loading