Lifestyle

Kladimo se da ne znate šta povezuje ovo dvoje glumaca: Otišli na kafu i sve se promenilo…

Nespresso pionir kafe u kapsulama

Kladimo se da ne znate šta povezuje ovo dvoje glumaca: Otišli na kafu i sve se promenilo…

Promo

Jaka, a nežna, romantična, ali i praktična, snalažljiva, puna duha i spremna da se kladi u ono u šta veruje… Ovo bi mogao da bude opis jedne savremene dame koja zna šta hoće, šta bira i zašto.

Promo

 

Glumica Jelena Gavrilović je jedna od takvih, a nama je uz fenomenalne kafe, na jednom druženju u beogradskom restoranu „Insolita“, otkrila da joj upravo kafa, njen omiljeni napitak sa kojim počinje dan pomaže da nekog bolje “pročita”…

Promo

 

A evo kako i zašto to može samo jedna kafa…

Na ovom druženju koje je organizovao pionir kafe u kapsulama Nespresso, Jelena je svog kolegu glumca Milutina Miloševića oborila s nogu svojim poznavanjem Nespresso kafe i karaktera ljudi koji ovu kafu vole da pripremaju. Ovo dvoje glumaca su odlučili da se klade, baš kao što to rade u čuvenoj reklami za Nespresso Džordž Kluni, Simon Ešli i Džuilija Garner

Promo

 

Posmatrali su ljude oko sebe, pogađali koju Nespresso kapsulu će ko da odabere i pripremi uz pomoć Vertuo aparata.

Promo

 

Jelena je kao i dve dame u reklami koju obožavaju Nespresso fanovi, dobila opkladu i provozala se u kabrioletu. Milutin je ostao da se snalazi sa Vespom. Kako je moguće da sa 37 vrsta Nespresso kapsula otkrijemo kakva je ko osoba?

Nespresso se kladi da je moguće. Najpre, razliku u kafama pravi ono osnovno pitanje: sa mlekom ili bez, sa šećerom ili ne, a tu je i sledeća stavka: pijete li Ristretto, Espresso, Double Espresso od kraćih ili Gran Lungo i Mug od dužih kafa.

Promo

 

- Svaka kafa, baš kao i svako od nas, ima svoj autentičan, jedinstven karakter. Razlikujemo ih po određenim karakteristikama koje svaka od njih ima i prema kojima možemo da odredimo vrstu kafe. To su gorčina i svežina, intenzitet, telo, aromatičnost i aftertaste. Zbog svega toga, ima smisla da biramo kafu prema sopstvenom karakteru – kaže Maja Milovanović, Nespresso Coffee ambasadorka.

Promo

 

 A koje su karakteristike Nespresso kafe i zašto je voli cela planeta?

U širokom asortimanu Nespresso kafa nalaze se intenzivne, ali i nežne, potom kremaste, baršunaste, satenski glatke, bistre…

Promo

 

A onda je tu i čitav niz aroma: začinske, drvenaste, žitarične, cvetne i voćne. Svaka od ovih kafa ostavlja određeni aftertaste, koji može biti intenzivan i dugotrajan, sa aromama začina, kandiranog voća, biskvita…

Promo

 

Takve kafe su i one iz Nespresso serije Barista Creations koja privlači pažnju posebno mlađe populacije koja voli da eksperimentiše sa ukusima i receptima, da impresionira prijatelje i deli preko društvenih mreža slike svojih “kreacija” sa mlekom.

Promo

 

Zapravo u ovim kafama uživaju sve generacije, jer uz pomoć Vertuo aparata one se prave brzo, samo jednim pritiskom na dugme, a uživanje može da traje koliko god želite.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading