Lifestyle

Uz ovaj sat granice ne postoje, idealan način da pratite vreme u stopu

Huawei Watch Fit 3 - vaš način da pratite vreme u stopu

Uz ovaj sat granice ne postoje, idealan način da pratite vreme u stopu

Huawei

Brz životni stil postao je naša svakodnevica. Pozivi, poruke, mejlovi, privatne obaveze, treninzi, a pri tom imperativ je da budemo i dobro stilizovani.

Jedini način da u svakom trenutku budemo u korak s vremenom je da na ruci imamo sat.

Huawei

 

Pametni satovi najbolji su saveznici u dobroj organizaciji vremena i praćenju svojih aktivnosti, a Huawei Watch Fit 3 u jednom spaja i moderan dizajn, koji nadilazi klasičan sportski sat, ali i praktičnost.

Interaktivni dizajn, uz vrhunsku izradu od najkvalitetnijih materijala, idealno kombinuje estetiku sa performansama. Huawei Watch Fit 3 transformiše oblik svog prethodnog pravougaonog lica u novi, svestrani kvadratni dizajn.

Kućište sata ima zaobljene ivice, vizuelnu kombinaciju boja i inovativni dizajn koji odražava smelost mladalačkog stava, a najbolje od svega je što je toliko lagan da se na ruci gotovo ne oseća.

Huawei

 

Osim što ćete na ruci uvek imati moderan asesoar, čije narukvice dolaze u nekoliko boja, Huawei Watch Fit 3 se jednostavno povezuje sa vašim telefonom, pri čemu nije važno da li koristite Android ili iOS operativni sistem.

Samim tim imaćete uvid u svoje aktivnosti, poput poziva i poruka, vremenske prognoze, ali i u brojne aktivnosti koje se odnose na stanje vašeg organizma.

Pre svega ovaj sat će od velike pomoći biti početnicima u potrazi za različitim fitnes kursevima sa animacijama, tako da mogu biti sigurni da ispravno rade svaku vežbu.

S druge strane, ljubitelje trčanja će posebno obradovati Track run režim sa unapređenim sistemom navigacije i funkcijama mapiranja, pa korisnici bez brige mogu da uživaju u istraživanju novih ruta.

Ako ste tek krenuli da trenirate, verovatno imate i mnogo pitanja koja se tiču ishrane i planiranja obroka uz koje ćete ostvariti najbolje rezultate. Huawei Watch Fit 3 donosi i unapređenu StayFit aplikaciju, u kojoj ćete pronaći ažuriranu i dodatno proširenu bazu sa preciznim podacima o tome koliko koja namirnica sadrži kalorija. Uz ovu aplikaciju možete u svakom trenutku ispratiti unos i sagorevanje kalorija, tako da ste uvek na pravom putu ka željenoj kilaži. 

Huawei

 

Ukoliko ste pak tip koji radi od kuće ili sate i sate u kancelariji provodi za kompjuterom, Huawei Watch Fit 3 uvodi Smart Suggestion. Drugim rečima, kada ne ispunite ciljeve dnevne aktivnosti ili gubitka masti, sat će predložiti različite vrste vežbi na osnovu vaših navika i vremenskih uslova.

Osim što će biti naš oslonac tokom dnevnih i noćnih aktivnosti, Huawei Watch Fit 3 opremljen je moćnom baterijom, koja samo jednim punjenjem može raditi i do 10 dana, dok je svega 10 minuta punjenja dovoljno da baterija izdrži celodnevno nošenje sata.

Huawei Watch Fit 3 dostupan je kod operatora i u slobodnoj prodaji za oko 1000 dinara mesečno, što je odlična cena u odnosu na brojne funkcionalnosti koje nudi.

Crni, pink, zeleni i beli modeli koštaju 22.999,00 RSD, a pametni satovi sa belom kožnom i sivom tkanom narukvicom dostupni su po ceni 24.999,00 RSD.

Ako kupite neki od Huawei Watch Fit 3 uređaja do kraja juna, dobijate i specijalan poklon – slušalice FreeBuds SE 2. Za više informacija i detalja molimo posetite zvanični Huawei sajt.

Huawei

 

 

Komentari (0)

Loading