Lifestyle

Brend VIVAX proslavio 20 godina postojanja

Pred više od 500 gostiju iz celog regiona, VIVAX je partnerima, dobavljačima i zaposlenima zahvalio na dugogodišnjoj saradnji i brojnim zajedničkim uspesima

Brend VIVAX proslavio 20 godina postojanja

Promo

U prepunom Mozaik Event Centru u Zagrebu, svečano je obeležena 20. godišnjica brenda VIVAX, poznatog po proizvodnji klima-uređaja, bele tehnike, malih kućnih aparata, TV i audio uređaja. Za kolege iz celog regiona, dugogodišnje partnere brenda i M SAN Grupe, kao i sve prisutne, bila je to prilika da se prisete ključnih trenutaka koji su obeležili prvih 20 godina uspeha VIVAX-a.

Kako je u svom govoru istakao Vladimir Brkljača, član uprave M SAN Grupe, najveća zahvalnost ide partnerima, dobavljačima i zaposlenima koji su doprineli uspehu VIVAX-a.

Promo

 

Vladimir Brkljača

- Sećam se kako smo počeli s puno entuzijazma i ambicija. S godinama se mnogo toga menjalo – tehnologija, tržište i razni spoljni uticaji, ali naša posvećenost razvoju VIVAX-a ostala je nepromenjena. Danas sarađujemo sa više od 4.000 partnera, a VIVAX je prisutan u više od 40 zemalja na tri kontinenta. Tokom godina uložili smo značajne resurse u nove proizvodne kapacitete i zapošljavanje mladih i stručnih ljudi kako bi sa svakim novim modelom učinili pozitivan iskorak. Potrošačima nastojimo da ponudimo kvalitetne i atraktivne proizvode, i da im omogućimo potpunu podršku tokom celog životnog veka uređaja. Hvala im što biraju VIVAX - poručio je Brkljača.

Promo

 

Nikolina Žigić, Alex Zhu, Bella Wu, Irena Langer Breznik

Partnerima su tokom proslave uručene plakete kao znak zahvalnosti za dugogodišnju i uspešnu saradnju. Nakon toga, više od 500 gostiju uživalo je u bogatom celovečernjem programu koji je vodila Marijana Batinić, omiljena televizijska voditeljka. Veče su ulepšale plesne cabaret tačke, i nastupi klape Cambi, kultnog soul i funk sastava Soul Fingers, popularnog zagrebačkog benda SpiceGrills, a vrhunac je bio nastup jedne od najvećih regionalnih zvezda, Jelene Rozge.

Promo

 

Damir Husnjak, Katarina Barbarić, Alper Gürel, Vladimir Brkljača

Istorijat VIVAX-a

VIVAX je osnovan 2004. godine i danas proizvodi više od 1.100.000 uređaja godišnje, uz stroge kontrole kvaliteta tokom celog proizvodnog procesa. Brend je prisutan u 40 zemalja na tri kontinenta: Evropi, Aziji i Južnoj Americi. Najveću prodaju beleži u Hrvatskoj i susednim zemljama Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji, dok značajno raste na tržištima srednje i istočne Evrope, uključujući Češku, Slovačku, Mađarsku i Bugarsku. Poslednjih godina VIVAX je lansirao niz novih proizvoda, poput VIVAX Android Smart televizora s Android 11 softverom, QLED modele, i A i B serije televizora. Takođe, asortiman klima-uređaja proširen je toplotnim pumpama, što dodatno obogaćuje ponudu. VIVAX je jedan od retkih evropskih brendova potrošačke elektronike koji proizvode izrađuje na evropskom tlu. Njihov proizvodni pogon za LED TV uređaje nalazi se u logističkom centru Rugvica kraj Zagreba, i u Beogradu gde zaposleni u sterilnim antistatičkim odelima sastavljaju module ekrana u specijalizovanom cleanroom prostoru.

Promo

 

Alex Zhu, Bella Wu, Rhyme, Nikolina Žigić

O M SAN-u

M SAN Grupa je najveće privatno preduzeće u Adriatic regionu i specijalizovano je za distribuciju računarskog hardvera, softvera, potrošačke elektronike, solarnih panela i komercijalne LED rasvete. Grupu čine i društva u regionu: Kim Tec Bosna i Hercegovina, Kim Tec Srbija, Kim Tec Crna Gora, Pakom Kompani Severna Makedonija, a od kraja 2022. i Alterna distribucija u Sloveniji. Od svog osnivanja, M SAN Grupa kontinuirano širi svoj portfolio svetski poznatih brendova informatičke opreme i potrošačke elektronike, nudeći tako sveobuhvatna rešenja i najnovije tehnologije korisnicima širom regiona.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading