Lifestyle

Epski muzički spektakl - Red Bull SoundClash: Kako smo se proveli?

Epski muzički spektakl - Red Bull SoundClash održan je u subotu, 22. juna, u Hangaru u Luci Beograd

Epski muzički spektakl - Red Bull SoundClash: Kako smo se proveli?

Predrag Vučković

Epski muzički spektakl - Red Bull SoundClash održan je u subotu, 22. juna, u Hangaru u Luci Beograd. Marija Šerifović i Relja Popović predstavili su se publici u potpuno novom svetlu, što je ispraćeno neverovatnim oduševljenjem sa tribina.

Red Bull SoundClash donosi jedinstvenu priliku da se doživi muzika na drugačiji način, kroz nezaboravnu muzičku "borbu" između ova dva izvođača. Svako od njih predstavio je svoje najveće hitove, ali su se vrlo uspešno suočili sa izazovima izvođenja pesama svog protivnika, istovremeno izlazeći iz svoje zone komfora. 

Uz to, sigurno nigde drugde niste biti u prilici da tako lako napravite fotografiju sa Marijom i Reljom. Za to se pobrinula kompanija "Samsung". U njihovoj zoni mogli ste da napravite fotografiju Galaxy S24 Ultrom, a Galaxy AI od vas i Marije / Relje napravio je prave drugare i vaše zajedničke fotografije završile su na velikom ekranu uz binu!

Predrag Vučković

 

Takođe, posetioci su imali prilike da učestvuju u zanimljivoj nagradnoj igri "Pevaj sa Marijom i Reljom"! Najbolji pevači i najverniji fanovi osvojili su lepe nagrade, uključujući dva puta po Samsung Galaxy Buds2, ceo autfit Buzz x Nike, kao i VIP iskustvo za Red Bull SoundClash događaj!

Takmičenje Relje i Marije bilo je izuzetno napeto. Oboje su veče započeli svojim najvećim hitovima, kako bi zagrejali publiku, dok su se ostatak večeri suočavali sa brojnim izazovima iz kojih je na kraju kao pobednik izašla Marija sa rezultatom 3 : 2.

Predrag Vučković

 

Na binama su se Relji i Mariji pridružili specijalni gosti, te smo imali prilike da uz Mariju čujemo naše evrovizijske predstavnice, Tayadoru i Konstraktu, dok su glasove sa Reljom ukrstili Cobi i Đana Smajo.

I Relja i Marija složili su se da su uživali u ovom timskom izazovu i zajedno za fanove i publiku stvorili jednu nezaboravnu noć u Beogradu.


 

Komentari (0)

Loading