Lifestyle

“Eterna” postaje nezaobilazni saveznik dama koje žele da unaprede svoju lepotu: Potpuna posvećenost pacijentu je ključ uspeha

“Eterna” postaje nezaobilazni saveznik dama koje žele da unaprede svoju lepotu: Potpuna posvećenost pacijentu je ključ uspeha

Vreme praznika je period kada svi želimo da budemo lepši, bolji i dobijamo želju da radimo na sebi. Kada je reč o lepoti, damama je posebno stalo da zablistaju u novogodišnjoj noći, a gotovo svima odluka je da će se u narednoj godini više negovati i brinuti o sebi.

Kada je reč o poboljšanju zdravlja i lepote, pravog saveznika pripadnice nežnijeg pola pronalaze u poliklinici “Eterna”, koja je nedavno otvorena u srcu Vračara. Poznati centar za unapređenje lepote proširio je svoju medicinsku delatnost i sada, osim estetske medicine, pruža usluge i iz oblasti opšte i interne medicine, kardiologije, ORL i dermatologije. “Eternin” tim, koji već petu godinu uspešno vodi dr Tanja Radenkov, sada je proširen najboljim lekarima, među kojima su i profesori Medicinskog fakulteta, primarijusi i akademik.

- Sa ciljem da ovaj svet postane lepši, stvorena je Eterna. Do danas je kroz naše ordinacije posetilo više od 5000 pacijenata i planiramo da tako i nastavimo. Ni u jednom trenutku nismo odustali od početne ideje: da je pacijent za nas najvažniji. Svaki čovek je jedinstven i poseban. Upravo zbog toga, trudimo se da negujemo individualni pristup i tome smo potpuno posvećeni - rekla je dr Tanja Radenkov na svečanom otvaranju.

Među zvanicama, prijateljima i pacijentima “Eterne” bili su i vlasnica kompanije Miss Yu Vesna de Vinča, spisateljica Suzana Mančić, modna kreatorka Sonja Vuksanović, novinarka Snežana Dakić, glumica Nađa Rodić i drugi.