Lifestyle

Tri načina da nosite "oversize" šal ove zime

Autor: | 11/01/2018

Tri načina da nosite "oversize" šal ove zime

Oversize šal je postao must-have komad zime...

Iako nam prava zima nije zakucala na vrata, naleti košave i oscilacije u temperaturi dovoljni su da shvatimo kako je zimsku sezonu nemoguće pregurati bez oversize vunenog šala, famoznog blanket scarf "ćebeta" koji je postao popularan pre nekoliko godina.

Što veći, to bolji je parola kojom su se vodile i još uvek se vode sve trendseterke. Od printova dominiraju tradicionalne karo varijante u raznim nijasama jarkih i malo hladnijih boja.

U nastavku pogledajte tri najbolja načina da ponesete oversize šal ove zime.

1. Jednostavna klasika / Oko vrata

Mislili ste da je ovakve šalove nemoguće obmotati oko vrata? Učite na primeru Lusi Vilijams koja bira šalove od kašmira i svile, kombinacije koja modelu daje ne samo toplinu, već i lep pad i određenu dozu otmenosti.

2. Statement šal

Ovaj način stilizovanja najbolje je praktikovati kada imate modele šala koji su rađeni od fine, svilenkaste vune sa teksturom koja je mekana i bez previše grudvica ili osećaja vlakna ispod ruke. Šal raširite i samo prebacite preko ramena. Možete da ga nosite samo tako ležerno prebačenog preko ramena ili da sa njim napravite neku caku. To je posve na vama.

Објава коју дели likemary (@likemarylondon) дана 8. Јан 2018. у 4:15 PST

3. Ekstravagantan i šik momenat / Upasan sa kaišem

Ovo je klasičan Burberry momenat koji sve ćešće viđamo u stajlinzima top fashion dama. Šal prebacite preklopljen samo na jedno rame. Jedna polovina nek slobodno pada na leđa, a drugu podvrnite ispod kaiša, dajući svom šalu priliku da bude glavna zvezda stajlinga.