Lifestyle

Do najnovijih modnih trendova u samo par klikova!

Do najnovijih modnih trendova u samo par klikova!

Na Idealno.rs, najvećem portalu za upoređivanje ponuda i cena u veb prodavnicama jako smo ponosni na izbrušene veštine u pronalaženju najboljih modnih ponuda u veb prodavnicama. Osim što je onlajn kupovina super jednostavna i udobna, štedi nam vreme i novac, ona nam donosi i ogromno bogatstvo izbora.

Baš sve što vam je potrebno za savršen izgled pronaći ćete na portalu Idealno.rs na kojem više od 150 brendova predstavlja svoje kolekcije odeće i obuće. Na taj način ćete definitivno uštedeti vreme u pretraživanju najlepših proizvoda, ali i spasiti svoj budžet jer svaki proizvod možete istovremeno proveriti u više različitih veb prodavnica.

Evo šta treba da uradite:

  • Na portalu Idealno.rs otvorite kategoriju ženske odeće i obućeu kategoriji vas čekaju najbolji komadi ženske garderobe iz svih srpskih veb prodavnica. Pregledajte žensku odeću u omiljenim veb prodavnicama, a obavezno proverite i bogatu ponudu modnih dodataka.
  • Kupujte u pouzdanim prodavnicama. Korišćenjem portala Idealno.rs brineš se za svoju onlajn bezbednost jer kupuješ isključivo u pouzdanim i proverenim veb prodavnicama. Nema šanse da naručiš fejk odeću ili obuću.
  • Uvek pregledaj i ponudu u aktuelnim katalozima i lecima – Uvek je dobra ideja proveriti ponudu u aktuelnim katalozima, sigurno će vam upasti neka modna premija. Idealno.rs svake nedelje objavi barem 50 novih aktuelnih kataloga i letaka, a mnogi od njih se odnose upravo na vaše omiljene modne prodavnice i šoping centre.
  • Za kupovinu možete koristiti i mobilni. Ne mora sve da bude preko računara, na Idealno.rs sve ponude možete pregledati i na svom mobilnom i tabletu.

Koji modni trendovi vladaju u veb prodavnicama?

Nove modne trendove koji će vladati u 2018. upoznali smo još prošle godine po završetku jesenjih nedelja mode. Svi high street brendovi su već izbacili svoje nove kolekcije za proleće/leto koje možete pronaći u modnim veb prodavnicama. Postoji sedam glavnih stilova koji će vladati ove godine, a već ih možete pronaći i u svim domaćim modnim veb prodavnicama:

1. Kombinezoni

Videli smo ih već u različitim varijantama, kombinezoni će i ove godine biti glavni prolećni trend. Ovo je apsolutni must have koji ako već nemate u ormaru, definitivno morate da nabavite. Ove godine ćete pronaći kombinezon za svaki ukus i oblik tela.  

2. Sportska odeća

Sportski komadi i tkanine su se pojavili na modnim pistama rame uz rame suknjama i svilenim haljinama u potpuno novim izdanjima i kombinacijama. Kombinacija sportske odeće i finih materijala i krojeva ove će godine biti veliki hit.

3. Teksas

Teksas platno je uvek u trendu, ali u 2018. taj trend dobija potpuno novi dimenziju. Kombinacije teksasa, doslovno od glave do pete, jedan je od glavnih modnih trendova koji možemo očekivati ove godine. Farmerke ukombinovane sa teksas jaknom ili košuljom, suknje i haljine od teksasa, pa čak i teksas cipele su bile deo kolekcije najvećih modnih kuća.

4. Ružičasta boja

Ružičasta boja će biti jedna od glavnih boja za sezonu proleće/leto 2018. Nosiće se sve nijanse ružičaste na haljinama, kombinezonima, jaknama i pantalonama, a ako je suditi prema modnim pistama ovog proleća ćemo viđati i kombinacije različitih nijansi ružičaste.

5. Torbice oko struka

Veliki povratak ove godine imaće torbice oko struka. Veliki trend osamdesetih se vraća na velika vrata, na vašu sreću ili žalost. Ali ako je suditi po kolekcijama najvećih modnih kuća, čini nam se da im ni najveće protivnice neće odoleti.

6. Kombinacija majica + haljina

Trend je počeo još prošle godine s kombinacijom slip haljine koja se nosi preko obične majice. Ove godine ćemo videti nadogradnju tog stila, sve vrste haljina će se nositi preko majici i košulja – od svilenih haljina nošenih preko sportskih majici, do lepršavih pastelnih haljina iskombinovanih s raznim uzorcima.

7. Printovi

Šarene kombinacije raznih printova će i ove godine biti veliki hit. Kombinacije različitih printova i uzoraka na istom autfitu će biti itekako poželjne. Brojne primere smo mogli da vidimo na modnim pistama, a lako ih je i iskopirati kod kuće: budite kreativne i slobodne i iskombinujte različite komade.

Otkrivamo vam nekoliko tajni koje će vam pomoći da prilikom kupovine odeće u veb prodavnicama, svaki put pronađete baš ono što ste tražile:

Pretraživači su vaši prijatelji!

Kada tražite neki specifičan brend ili komad odeće kao što su farmerke, bluze ili suknje svoju pretragu započnite na Idealno.rs, jer tamo možete pregledati i uporediti prodavnice, proizvode i cene. Pored toga, pametno je i instalirati besplatan dodatak za Chrome 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs zahvaljujući kojem možete videti sve ponude u domaćim veb prodavnicama dok pretražujte odeću i obuću na Guglu.

Koristite filtere!

Sve najnovije modne trendove i sjajnu modnu ponudu proverite na portalu Idealno.rs. Uporedite ponude i cene za ženske jakne i kapute, džempere, majice, tunike i košulje, i obavezno koristite filtere – ne samo prema kategoriji proizvoda (kao npr. haljine) nego i prema omiljenom brendu, materijalu ili omiljenoj boji. Sa svakim filterom, prikazivaće vam se sve manje proizvoda i na taj način nećete biti preplavljeni izborom.

Pratite modne trendove!

Idealno.rs vam pored najboljih ponuda u veb prodavnicama redovno donosi i savete i vodiče za kupovinu koji vam mogu pomoći u biranju i kupovini novih proizvoda. Online kupovina odeće će biti još jednostavnija ako poznajete modnu terminologiju i tačne nazive po kojima tražite omiljeni par pantalona ili novu zimsku jaknu.  

Upoznajte veb prodavce!

Bez obzira da li kupujete neki osnovni komad odeće, novi par cipela ili jednostavno želite da dobijete kvalitetnu korisničku podršku – proverene i pouzdane prodavnice na Idealno.rs će ispuniti vaša očekivanja. Svoje kupovine uvek planirajte u proverenim veb prodavnicama, a pre same kupovine obavezno proverite i uslove zamene ili vraćanja proizvoda.