Lifestyle

Ako se pitate šta obući za nečije venčanje, evo odgovora (foto)

Autor: | 21/06/2017

Ako se pitate šta obući za nečije venčanje, evo odgovora (foto)

Bez obzira da li nam se udaje prijateljica, sestra, koleginica sa posla, ženi brat, drug, uvek postavljamo sebi pitanje - šta obući?

Koktel haljina, duge pantalone, dekolte, seksi odelo... izbora je mnogo. Ali, ipak, pravila postoje.

Zato, sledite naše savete i budite zvezda večeri na kom god venčanju da se pojavite.

Koktel party venčanje

Za venčanje koje je organizovano kao koktel party odaberite kratke haljine ili one čija je dužina do kolena. Stajling obavezno upotpunite cipelama s visokim potpeticama, ali pazite da vaša odeća i obuća budu udobni za plesanje. Osim haljina, možete obući i elegantne pantalone i upotpuniti ih efektnim modnim dodacima. U svakom slučaju izaberite ono u čemu se dobro osećate.

Neformlano venčanje

Happy first day of allergy season, aka spring. #new

Objavu dijeli Reformation (@reformation) Ožu 20, 2017 u 4:30 PDT

Dobra stvar kod neformalnih venčanja je ta što tada možete obući šta god vam padne na pamet. To ne znači da obučete farmerke, pamučne majice, trenerke ili nešto u čemu idete u prodavnicu, ali mogućnosti su brojne. Ako je venčanje u restoranu savetujemo vam da odaberete kombinezon i upotpunite ga velikim nakitom, a ako je venčanje na otvorenom, tada nećete pogrešiti s lepršavom letnjom haljinom koja ima dozu elegencije.

Polu-formalno venčanje

Always @chloe everywhere @chloe ?

Objavu dijeli TheFashion Speaker (@thefashionspeaker) Ožu 25, 2017 u 5:10 PDT

Ovakvo venčanje zamislite kao neformalno ležerno venčanje koje je na skali elegancije podignuto za jedno mesto. Ako niste sigurni što to tačno znači, predlažemo vam da svoju kombinaciju upotpunite s malo šarmantne kombinacije nakita koja daje dodir elegancije bilo kojem stilu. Ipak, ne želite da izgledate kao da ste krenuli u kancelariju.

Pratite ovih šest koraka i bićete najbolja kuma koju mlada može poželeti

Venčanje na plaži

Saturday Stripes. #marahoffmanss17 photo @amberbmahoney @ariwestphal available on our site now.

Objavu dijeli Mara Hoffman ? (@marahoffman) Vel 18, 2017 u 6:44 PST

Venčanja na plaži definitivno podrazumevaju dozu neformalnosti, ali nije dobra ideja da se odlučite za letnu haljinu kakvu biste obukli za subotnji izlazak s prijateljima. Dobar izbor su prozračni materijali, poput šifona, pamuka ili lana, a espadrile su odličan saveznik u borbi s velikim količinama peska. Kod venčanja na plaži pripazite i na odabir frizure jer je lako moguće da vam slan, vlažan vazduh uništi kovrdže.

Svečana večera

Kao najformalnija moguća vrsta venčanja, svečani čin može biti zastrašujući. Barem kada je u pitanju modni odabir. Prvo, ne paničite! Zaista ne morate da izgledate kao da idete na dodelu Oskara. Duga haljina do poda ili vrlo elegantna koktel haljina, uvek su dobar izbor. Kosa, nakit i ostali modni dodaci takođe treba da budu prikladno elegantni i usklađeni.  Za ovakva venčanja razmislite i o opciji da iznajmite haljinu, ako ne želite da potrošite veliku svotu novca na nešto što možda nikada više nećete nositi.

Zabranjeno

Iako je 2017. godina i u modi je sve dopušteno, postoji nekoliko stvari na koje morate pripazite pri odlasku na venčanje. Jedna od njih je izbegavanje nošenja bele odeće, osim ako mladenci izričito ne traže da gosti dođu u belom. Na listi zabranjenih stvari je i prekratka, kao  i predekoltirana odeća. Zapravo, izbegavajte sve što previše privlači pažnju.

Autor: Story.rs
Izvor: elle.hr
Foto: Guliver/thinkstock, Instagram

Komentari (0)

Loading